142077NO - IEC142077NO- Ie142077NO - Ie142077NO - Iec

Kvalitetshus for folk flest

IEC-HUS ble etablert i år 2000, men har allerede levert mer enn 2000 hus, hytter og leiligheter. Effektiv produksjon og høy leveringsdyktighet har vært en vinner hos både privatfolk, utbyggere og entreprenører. IEC-HUS tilbyr kvalitetshus i både tradisjonell og moderne stil, til gunstige priser. Hovedkontoret ligger i Ski i Akershus, men selskapet har hele tolv salgskontorer fra Trondheim og sørover.

— Våre kunder er hovedsakelig folk flest. Vi leverer vanlige boliger til mindre og større utbyggere og entreprenører, samt til vanlige folk som kjøper seg en tomt og skal sette opp et hus. De ser at de kommer gunstig ut prismessig med våre løsninger, som dekker hele spekteret fra tradisjonelle hus til mer funkis og moderne stiler.
  Det forteller Yngve Åkvåg, som er leder for IEC-HUS Region Sør. Totalt er IEC-HUS delt opp i fem regioner: Rogaland, Nordvest, Hordaland, Øst og Sør. Alle er egeneide AS. Region Sør har kontorer både i Tønsberg, i Stathelle i Skien, og i Drammen, hvor Åkvåg holder til. Her er de åtte ansatte, og har egne arkitekter og byggeledere på huset.
  — Vårt fortrinn er at vi har en norskeid fabrikk i Russland, med norske ansatte, som bygger elementene vi bruker. Dermed kan vi tilpasse mindre endringer sammen med arkitektene. Med utgangspunkt i katalogen vår gjør vi endringer og tilpasninger etter kundenes ønsker. Vi har egne arkitekter på alle kontorene som lar kundene få tegnet opp husene sine med én gang, sier Åkvåg.
  Han kan tilby en produksjonstid som få kan matche. I Norge blir det i dag mer og mer vanlig med modulhus. Det har blant annet med kort byggetid å gjøre, samt gode priser. Samtidig er dagens modulhus av høy kvalitet, og det er store muligheter for individuell tilpasning.
  — Mange er fornøyde med leveringstiden vår. Siden vi bygger med elementer, kan vi korte ned byggetiden ute på byggeplassen. Kundene slipper å vente, og huset blir raskere klart. Et hus kan være ferdig utvendig i løpet av 14 dager, opplyser Åkvåg.
  Han ønsker nå å sette fokus på nye markeder for IEC-HUS Region Sør. I årene som kommer skal Åkvåg og kollegene vinne nye markedsandeler i Asker og Bærum. Samtidig legger selskapet kontinuerlig vekt på å finne frem til enklere og rimeligere løsninger for sine kunder.

Les mer...

2014-09-15 16.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    • IEC-HUS AS
    • Telefon:
      47 47 15 50
    • Adresse:
      Bjørnstjøerne Bjørnsonsgate 86
      3044 Drammen
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv