Kvalitetsmaling til riktig pris

Etter å jobbet i mange år for det som den gang var Norges største malingsleverandør, etablerte John Vaksdal og kona Eva Bergen Malingfabrikk i 1983. De ønsket å tilby kvalitetsmaling direkte til forbrukeren, til et langt lavere prisnivå enn det som da fantes på markedet. 30 år senere driver familieforetaket fremdeles med nøyaktig det samme.

– Målet var å ha en kvalitet til en pris som gjorde at kundene ville komme tilbake, og det kan man vel si at vi har klart når vi har eksistert i 30 år, forteller daglig leder Jon Anders Vaksdal, sønn til John og Eva.
   I dag driver Bergen Malingfabrikk med produksjon og salg av maling over hele landet. De tilbyr en rekke ulike løsninger som gjør dem konkurransedyktige på pris på sluttproduktet, blant annet via gode og langvarige samarbeid med Felleskjøpet, Wifa-kjeden og Gulvkompaniet.
   – I tillegg leverer vi til en del frittstående butikker og malermestere. Kapasiteten er ubegrenset siden vi satte opp en ny produksjonslinje i 2008. Kjerneproduktet vårt er maling, men vi har også tilbehør som tapet, gulvprodukter, malerverktøy, gaveartikler, solskjerming og tepper, forteller Vaksdal.

Fabrikken og butikken ligger vegg i vegg, de har parkering under tak og et opplevelsessenter og show-room hvor de presenterer gulv, tapetbekledning, vegg og malingstyper. Slik at forbrukerne kan komme og nærmest kjøpe ferdige rom.
   – Butikkonseptet vårt er nok unikt innen bransjen, hvor vi presenterer produktgruppene på en måte som gjør det enklere for kundene å ta beslutninger om hvordan de vil ha det hjemme. Vi er opptatt av å tilby den servicen, prisen og kvaliteten som kundene ønsker. Her er det ingen mellomledd, for man kjøper maling direkte fra oss, sier Vaksdal.

Han betjener også bedriftsmarkedet i Bergen og omegn, med både befaring og levering. På toppen av et kan Vaksdal også være behjelpelig med håndverkere for alle slags næringer. Bergen Malingfabrikk har vært med så lenge at de gode kontaktene har vært på plass i lang tid.

Les mer...

2013-12-18 12.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv