133068portspesialistenlister

Kvalitetsporter som varer

En garasjeport skal kanskje åpnes og lukkes flere ganger om dagen. Det forutsetter solid håndverk og riktig montering, for at porten skal vare så lenge som mulig. Nettopp det er spesialiteten til Port Spesialisten Lister AS, som har valgt å jobbe med kvalitetsprodukter fra produsenten Hörmann.

– Det går for det meste i garasjeporter og sidedører til garasje, men vi har også vanlige inngangsdører til hus, forteller Astor Vidringstad.
Han har i en årrekke tatt hånd om både nybygg og utskiftning av eldre porter. Hörmann-portene lages i galvanisert stål, med ti års rustgaranti, og det er gode grunner til at Astor har valgt å jobbe med akkurat det merket. Litt vedlikehold er det med alle porter, men løsningene til Hörmann er uvanlig solide og stabile.
– Hörmann har kvalitetsprodukter som holder mål. Folk ringer tilbake igjen etter at jeg har montert, og er storfornøyd. I tillegg får du en lokal montør, som har vedlikehold og service på det også. Det er viktig å ha en lokal mann i området, og vi trenger ikke være noe dyrere enn konkurrentene, sier Astor.

I dag er det selvsagt heller ikke nødvendig med egen nøkkel for å komme inn og ut. Port Spesialisten Lister AS kan blant annet tilby både fingerscanner og kodetaster, og snart kan man sjekke om porten er åpen eller lukket via mobilen – uansett hvor man er i verden!
Nå har Astor et demonstrasjonsrom som er på vei opp, slik at folk kan se med egne øyne hvilke muligheter det er. Da ser man også at det er betydelig forskjell på en kvalitetsport fra Hörmann og andre porter. Men Astor er uansett alltid ute på befaring hos kunden før porten settes opp. I tillegg har han selvsagt avtale med snekkere som bruker ham på fast basis.
– Vi har en standardport som alltid er på lager, som er i alle størrelser, og forholdsvis rimelig. Du kan også få porten skreddersydd, men da blir det litt tillegg til prisen. Vi kan ikke trylle, men er porten litt for bred for åpningen, så fikser jeg det på stedet, forsikrer Astor.

Les mer...

2013-10-17 16.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv