Kvalitetsvinduer til lave priser

Høy kvalitet til lav pris. Det er nøkkelen til suksess for Proffvindu AS. De leverer vinduer direkte fra fabrikk, uten fordyrende mellomledd, og med enkel og effektiv nettbestilling. Det gir gode priser for vinduskjøpere landet rundt.

– Proffvindu AS er kostnadskontroll helt fra starten av. Vi handler fra fabrikker i Baltikum, som har produkter av alle slags materialer. Tre, aluminium og PVC. Der skiller vi oss også fra mange andre, som vanligvis har bare enten tre eller PVC, forteller daglig leder Joakim Berge.

Han har bakgrunn som IT- og sikkerhetsingeniør, men er i dag daglig leder i Proffvindu AS i Tjodalyng, som han driver sammen med faren Steinar Berge. Steinar er en ekte fagmann, som har lang fartstid innen bygg, fasade og vindu.

– Bakgrunnen min er som bygningsingeniør. Men jeg har drevet med prosjektstyring og jobbet med fasader, glass og aluminium i vel 30 år, sier han.

Nå ligger fokuset på salg av vinduer via hjemmesiden til Proffvindu AS. Produktene distribuerer direkte fra fabrikkene til kundene. Leveringstiden er vanligvis oppgitt som 6-8 uker, men det meste er ferdig produsert og kan leveres langt raskere.

– På privatmarkedet dekker vi hele landet. På proffmarkedet har vi fokusert på nærområdet, men også her skal vi bli landsdekkende. Vi leverer også til små og mellomstore entreprenører.

Les mer...

2014-11-27 11.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Proffvindu AS
  • www.proffvindu.no
  • Telefon:
    331 20 100
  • Adresse:
    Husebyløkka 12
    3280 Tjodalyng
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv