Lagring og flytting i vekst

Lagringsløsninger blir stadig mer populært, men folk og bedrifter er avhengige av fleksibilitet, adgang, pris og enkle løsninger. Det har gitt grunnlag til APR, som har spesialisert seg på flytte- og lagertjenester. ”Vi er opptatte av å la kundene velge den plassen de ønsker. Du skal verken betale for mer plass enn du trenger eller for unødvendige tilleggstjenester. Folk i dag er helt avhengige av fleksibilitet” og kan være selvhjulpne innenfor adgangstidsrammene som gjelder (kl 07:00 til kl 23:00 alle dager i året), sier daglig leder Per Hauge.


- Det er ikke sånn at når du trenger lagringsplass på ca. 10 kvadrat, så skal du måtte betale for 12, fordi det er det vi har ledig. Da kan du eksempelvis ta én på seks og én på fire, og hvis behovet ditt skulle endres, og du trenger mindre plass, så kan du velge å beholde én av bodene. Fleksibilitet er nøkkelordet her. APR Lager tilbyr bod enheter fra 2 til 20m2.

Per Hauge forteller om et voksende selskap, som i løpet av de siste årene har foruten lager i Stavanger og Sandnes etablert seg også i Kristiansand, og som bruker store ressurser på å skape fleksible lagringsløsninger for private og bedrifter.
- Etterspørselen har vært økende fra begge kundegrupper. Folk har mye de vil ta vare på, men mindre plass, muligens som en følge av høye boligpriser. Det er og stort behov for mellomlagring ved visning og salg av hus/leiligheter. Trygg og fleksibel lagring er derfor stadig viktigere, samtidig som bedrifter ser nytten av å oppbevare eiendeler eksternt eksempelvis sesongvarer eller oppbevaring fremfor å holde egne lagre ved like. APR er medlem av NSSA (Norwegian self-storage association)

APR har også tjenester som flytting både til private og til bedrifter. APR har som mål, å kunne tilby en mest mulig komplett pakke, der vi kan forestå pakking, flytting, lagring og evt. flyttevask. Tjenester knyttet til , for eksempel bedrift er planlegging av logistikk og bistand med selve flyttingen, dette er viktig prosess for mange som skal spare tid og penger.
- Koble oss inn tidlig i prosessen. Det sparer mye tid og ressurser under hele flytteprosessen, er rådet André Hauge kommer med. Han er ansvarlig for APRs flytteservice, og bekrefter sin kollegas analyse som tilsier økt etterspørsel.

- Vi er allerede 9-10 personer som arbeider med flytting her nå, og har nylig etablert oss i Kristiansand med egen flytteavdeling knyttet til lageret. Jeg ser store muligheter for virksomheten fremover, og tror vi kan tenke enda større enn vi gjør i dag. Folk ser store muligheter og ikke minst ressursbesparelser i å bruke profesjonelle til både lagring og flytting, sier han.

Les mer...

2013-05-30 10.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • APR Lager
  • www.apr.as
  • Telefon:
    40003499
  • Adresse:
    Havnegate 2
    4306 Sandnes
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv