– Vi har amerikansk pizza, vi har italiensk pizza. I tillegg har vi grillmat – hamburger, kylling, pølser. Lasagne, til og med, is. Ikke minst kaffe, forteller Nazir Sereroy.
Han holder åpent fra elleve til elleve, mandag til lørdag, og på søndag fra ett til elleve. Totalt er det omtrent syv stykker som jobber i restauranten, og når det er på det travleste, mellom fredag og søndag, er det fem-seks stykker på post.
– Det finnes ikke så mange fine lokaler i Larvik, men hos oss kan du ha en date eller et møte eller hva som helst. Dette er kanskje det største pizzarestaurantlokalet i Larvik, med plass til opptil 100 stykker. Vi har firmaer som kommer hit, vi har bursdager. Om vinteren tenner vi på peisen, og så blir det ekstra koselig.
For da Nazir Sereroy overtok Larvik Pizza, hadde lokalene sterkt behov for en skikkelig overhaling. Dermed var det bare å brette opp ermene og sette i gang. På fire-fem måneder gjennomgikk Larvik Pizza sin egen lille ekstreme forvandling, og i dag karakteriserer Nazir det som noe av det viktigste han har gjort. Kundeprosenten inne i restauranten har økt betydelig etter det krafttaket. Folk som kommer innom for første gang på lang tid, kjenner seg ofte knapt igjen.
Men like viktig som rammene, er selvsagt pizzaen. Nazir er tydelig på at Larvik Pizza først og fremst er en pizzarestaurant. Av og til kjører han også ut maten selv til kundene.
– Noen ganger kjører jeg ut pizza selv, og jeg får mange tilbakemeldinger på at folk sier at dette er Larviks beste pizza. Samtidig som det rimelig. Det er viktig.