133033larvikpizza

Larviks eldste pizzarestaurant

Larvik Pizza er byens eldste pizzarestaurant. Og selv om det forlengst har dukket opp en rekke konkurrenter, mener mange ennå at den også er Larviks beste pizzarestaurant. Både for bespisning i nyoppussede lokaler, og for hjemkjøring.

– Vi har amerikansk pizza, vi har italiensk pizza. I tillegg har vi grillmat – hamburger, kylling, pølser. Lasagne, til og med, is. Ikke minst kaffe, forteller Nazir Sereroy.
Han holder åpent fra elleve til elleve, mandag til lørdag, og på søndag fra ett til elleve. Totalt er det omtrent syv stykker som jobber i restauranten, og når det er på det travleste, mellom fredag og søndag, er det fem-seks stykker på post.
– Det finnes ikke så mange fine lokaler i Larvik, men hos oss kan du ha en date eller et møte eller hva som helst. Dette er kanskje det største pizzarestaurantlokalet i Larvik, med plass til opptil 100 stykker. Vi har firmaer som kommer hit, vi har bursdager. Om vinteren tenner vi på peisen, og så blir det ekstra koselig.
For da Nazir Sereroy overtok Larvik Pizza, hadde lokalene sterkt behov for en skikkelig overhaling. Dermed var det bare å brette opp ermene og sette i gang. På fire-fem måneder gjennomgikk Larvik Pizza sin egen lille ekstreme forvandling, og i dag karakteriserer Nazir det som noe av det viktigste han har gjort. Kundeprosenten inne i restauranten har økt betydelig etter det krafttaket. Folk som kommer innom for første gang på lang tid, kjenner seg ofte knapt igjen.

Men like viktig som rammene, er selvsagt pizzaen. Nazir er tydelig på at Larvik Pizza først og fremst er en pizzarestaurant. Av og til kjører han også ut maten selv til kundene.
– Noen ganger kjører jeg ut pizza selv, og jeg får mange tilbakemeldinger på at folk sier at dette er Larviks beste pizza. Samtidig som det rimelig. Det er viktig.

Les mer...

2013-10-17 14.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv