Lave strømutgifter og godt inneklima

Vinteren er på vei, og mange bekymrer seg over høye strømpriser. Men du kan spare så mye som opptil 70 % på å installere varmepumpe i huset. Bergen Varmepumpeservice AS bistår både med gode råd og installering.

Marit Fjæreide og Trond Bastiansen eier Bergen Varmepumpeservice AS sammen med Ronny Torgersen, og leverer alt innen air condition, kjøling og varmepumper, både luft-luft og luft-vann. Selskapet ble etablert i 2003, og har Bergen og omegn som kjerneområde.
    – Vi har flere store, faste kunder som vi har oppfølging på, samt en del data- og serverrom som
er ganske prekære når det gjelder kjøling. Med en alarmtelefon kan vi rykke ut ved behov med nødløsninger i form av mobile kjølere. Å veilede kundene er viktig, for bedrifter stopper jo opp hvis de ikke har tilgang på data, forteller Bastiansen.
    På kundelisten står navn som Mongstad, Haukeland sykehus, Arna brannstasjon og CCB Bergen, og de tilbyr både varme og kjøling på alt fra store industrihaller til spiserom og kontorer.
    – Samtidig er det privatmarkedet som er det største markedet vårt. Varmepumper med luft-luft er hovedproduktet, mens i nyere boliger går det mer på luft-vann. Det handler om et godt inneklima, for de fleste pumpene vi leverer i dag har en fullverdig luftrensingsfunksjon og er godkjent av Astma- og allergiforbundet, legger Fjæreide til.

Bergen Varmepumpeservice AS utfører også avfuktning i hus, hytter og båter med mye fukt og sopp, og dette gjøres ved å tilføre varme, dra ut fukt i luften og tørke opp. Av merker fører de hovedsakelig Panasonic og Mitsubishi varmepumper, samt Daikin på kjøling.
    – Det er vanskelig å si, men vi anslår at man kan spare mellom 40–70 % på strømutgifter, avhengig av hvor godt huset er isolert. Ellers anbefaler vi alle kundene en befaring først slik at vi kan finne de rette produktene for dem, for det kan fort bli dyrt å kjøpe billig. Vi bruker kun seriøse leverandører med varmepumper tilpasset nordiske forhold, sier de.
   Bedriften i dag har tre faste ansatte, men leier inn medarbeidere ved behov. Målet er å være tilgjengelige, og å ha fornøyde og trygge kunder.
Les mer...

2013-12-12 16.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Bergen Varmepumpeservice
  • www.vpservice.no
  • Telefon:
    40019410
  • Adresse:
    Fjæreideveien 144
    5360 Kolltveit
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv