Liten maskinentreprenør med fokus på kvalitet

Det ser ikke nødvendigvis så pent ut underveis, men når maskinentreprenør Kristoffersen AS er ferdig med gravingen, blir det bestandig like fint eller finere etterpå. Sven Andre Kristoffersen utfører alt innen graving og drenering, stort og smått, og vektlegger kvalitet hele veien.

– Når det gjelder tilbakemeldinger fra kunder, forteller folk at de er fornøyde med at ting går fort og smertefritt. Når man graver ser det ofte voldsomt ut, man roter og ødelegger plener. Men så får man noen dager på seg, og når man drar igjen etter endt oppdrag, ser det ofte mye bedre ut enn det folk forventet, sier Kristoffersen.
  Han jobbet i mange år for onkelen sin før han utdannet seg som anleggsmaskinfører og etablerte eget firma. I dag utfører Hokksund-firmaet alt innen graving og drenering, på gårdsplasser og tomter, voller, hekker og plener. Kristoffersen forteller at han mange ganger har vært innleid som underentreprenør for større entreprenører, blant annet har selskapet vært innleid av Veidekke for to store prosjekter.
  – Det startet som et enkeltmannsforetak, men så kjøpte jeg meg først én graver og deretter én til, og da la jeg om driften til et aksjeselskap. Det er bare jeg som er ansatt enn så lenge, men jeg har én person som hjelper til på deltid, forklarer han.

Det geografiske nedslagsfeltet AS strekker seg fra Nedre og Øvre Eiker til Drammen, Modum og Kongsberg. Det er ikke alltid lett å legge planer for fremtiden, men Kristoffersen sier at målet hans er å kunne leve av oppdrag i lokalområdet. Kanskje vil han også etter hvert ansette noen dyktige medarbeidere som kan være med og kjøre lastebil eller grave.
   – Drømmen er jo å kunne jobbe her, lokalt i Hokksund. Jo nærmere, jo bedre, sier jeg, for da sparer man tid også ved å slippe å kjøre så langt. Jeg ønsker dog å forbli et lite firma som fokuserer på kvalitet. Jeg sier ja til det meste, både mindre jobber og større prosjekter hvor jeg er underentreprenør. Kundene skal alltid kunne forvente kvalitet, for det er viktig at jobben utføres bra og at folk er fornøyde. Det er det man lever av. Særlig på et lite sted som dette hvor alle kjenner alle. Gjør du en dårlig jobb da, så lever du ikke lenge!

Les mer...

2014-04-29 15.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv