Lyse ideer

Det startet opp på et bittelite kontor med én kopimaskin, men i dag er Reklamebyrået Idé en blomstrende bedrift med syv kreative fagfolk. De fokuserer på skreddersydde og brukervennlige løsninger for sine kunder. I tillegg til førsteklasses ideer, kommer også full design og produksjon, slik at kundene slipper å forholde seg til mange aktører på en gang.

– Reklamebyrået Idé har hatt en jevn utvikling, og vi har bygget stein på stein. Vi profilerer oss på totaliteten i det vi kan levere. I dag lager vi alt fra logoer, visittkort og brosjyrer, til brevark og designmanualer, til roll-ups, bildekor, skilt, bannere og messestands. Innen videoproduksjon gjør vi også mye forskjellig, fortrinnsvis for bedrifter, forteller Gro Gundersen.
   Hun etablerte Flekkefjordsbedriften sammen med ektemannen Harald i 1989. Nylig åpnet de også et kontor i Lyngdal. Men selv om selskapet ikke er en stor mastodont, leverer de avanserte og kreative løsninger på vanskelige utfordringer. Det inkluderer AV-systemer, hvor Reklamebyrået Idé blant annet har levert diskrete systemer for visning av bilder, sangtekster og andre ting for montering av i kirker. Via en Ipad kan vise nøyaktig det man ønsker på veggen.

– 3D-modellering og animasjon av alt fra bygninger til offshoreinstallasjoner er annen ting vi gjør, sammen med design og foto. Vi fokuserer hele veien på brukervennlige løsninger, og satser på pakkeløsninger for bedrifter der vi først lager oppskriften og så produserer, sier Gro.

Gundersen og den kreative staben har hele Lister-regionen som satsingsområde, og er opptatt av å være med på å bidra til å utvikle og skape vekst lokalmiljøet. Nytt Lyngdal-kontor borger for ytterligere vekst spesielt i de traktene.
   – Det er hard konkurranse, men vi har prøvd å kjøre vårt løp med et bredt produktspekter og kompetente medarbeidere. Både store og små kunder er velkomne til oss, og med den nye avdelingen i Lyngdal vil vi drive mye oppsøkende virksomhet der.

Les mer...

2013-12-18 12.15

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv