143016

Mal mindre, lev mer – Norgesgjerde AS

Det norske været kan gi grå hår til hver en hus- og hageeier. Heldigvis finnes det smarte løsninger som bidrar til å redusere tiden du bruker på vedlikeholdsarbeid. Med et kvalitetsgjerde i vinyl fra Norgesgjerde AS behøver du aldri finne frem malerkosten igjen. Det betyr også at du kan tilbringe mer kvalitetstid i hagen, hjemme eller andre steder – og gjøre nøyaktig det du selv vil.

Alf S. Andersen er daglig leder i Farsund-bedriften Norgesgjerde AS. Han er oppriktig dedikert til å gjøre livet enklere for nordmenn flest. Norgesgjerde AS etablerte han i 2010, med bakgrunn i mange amerikaneres måte å tenke gjerder på.

– I USA, hvor jeg er født, så jeg at det gikk mye i plastgjerder. Etter hvert tenkte jeg at dette kanskje kunne være noe for oss nordmenn også. Vi har korte somre med mye forskjellig vær, og derfor skulle vedlikeholdsfrie produkter være midt i blinken her til lands.

Som sagt, så gjort. Etter to år med undersøkelser og forberedelser, satte Andersen i gang. I dag tilbyr Norgesgjerde AS et amerikansk produkt som produseres i Kina, etter amerikanske spesifikasjoner. Det er produkter av vinyl eller PVC av høy kvalitet, og de tåler både varme og kulde, vær og vind.

– Den eneste form for vedlikehold disse gjerdene trenger, er vask ved behov. De ser nymalte ut hele tiden. De kan sammenliknes med vedlikeholdsfrie vinylvinduer som har vært brukt på kontinentet siden 1950- og 60-tallet. Da jeg selv bygde hus i 1997, installerte jeg slike vinduer, og de fungerer utmerket. Jeg kan gå på fisketur mens andre må holde på og male, ler Andersen.

I hovedsak selger bedriften direkte til forbruker, men de har noen få utvalgte forhandlere og samarbeidspartnere hvorav noen kan påta seg montering. Produktene fungerer etter «gjør det selv»-prinsippet, og er enkle å montere.

– Gjerdene kommer i forskjellige modeller. Primært er det rekkverk til veranda og den slags, samt stakittgjerder, hestegjerder og levegger. De to siste årene har vi også begynt med terrassegulv i 100 % vedlikeholdsfri PVC. Kundene tilpasser produktene selv hjemme, for de ser best hva som må til på plassen selv. Men vi er tilgjengelige store deler av døgnet for support, og bistår kunder som trenger hjelp, råd og veiledning.

Kundene kan sende/skanne inn vårt forespørselsskjema fra vår hjemmeside til Norgesgjerde AS. Da legger kunden inn diverse opplysninger, lager en enkel skisse og gir info om hvordan produktet skal festes. Deretter tar Andersen og kollegene hans det videre.

– På bakgrunn av disse opplysningene, lager vi et forslag og sender kunden et tilbud med tegninger og det hele slik at de ser hva de har behov for. Produktene leveres flatpakket, og vi har en rekke installasjonsveiledninger på hjemmesiden vår til fri bruk.

Norgesgjerde AS leverer over hele landet, og har gode avtaler med Nor Lines AS som frakter produktene med bil og båt ut til kundene. Andersen og hans kolleger deltar også på messer flere ganger i året, og responsen der er god. Jo mer de får produktene ut til folk og gjør dem synlige, dess mer populære blir de.

– Produktene ser fine ut. De er renslige, har glatte overflater og finnes kun i hvitt. Da ser man enkelt når det er skittent og må vaskes. Produktene kommer også med det vi kaller en begrenset livstidsgaranti. Begrensningen ligger – stort sett - i misbruk, altså om man for eksempel vasker dem med for sterke kjemikalier eller slår dem i stykker. Bortsett fra det, har de i prinsippet livstidsgaranti! Skulle det oppstå en feil, ordner vi opp så godt vi kan. Det er bare å ta kontakt, for vi lever av fornøyde kunder.

Når det er tid for å vaske gjerdene, anbefaler Andersen at man bruker en enkel bilvask med litt voks i. Dette gir nemlig produktet en vokshinne på overflaten som bidrar til å beholde glansen. Dessuten blir det enklere neste gang man spyler ned og skal vaske.

– Med våre produkter kan man kaste kosten! Mottoet vårt er «Mal mindre, lev mer», for vi har jo annet å bruke tiden vår på enn å male og vedlikeholde gjerder og gulv.

Les mer...

2014-11-24 16.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv