Mange muligheter i Svelvik

”Potensialet er stort for både folk og næring i Svelvik, og stedet er preget av en sterk tilhørighet blant oss som holder til og jobber her. Det er kanskje det viktigste grunnlaget for byutvikling”, mener Kristin Lier Jensen i Jensen Eiendomsutvikling AS.

”Med hjerte for Svelvik” er kanskje den aller mest betegnende setningen for Jensen Eiendomsutvikling AS. Virksomheten, som ble startet etter en fusjon i 2008, driver utvikling av eiendom og har en rekke næringskunder i nærområdet. 
Alle eiendommene er i Svelvik, og virksomheten er sterkt engasjert i utviklingen som skjer lokalt. Det er viktig med byutvikling også i et næringsperspektiv, mener Kristin Lier Jensen, som er daglig leder i virksomheten. 
– Potensialet i Svelvik er stort. Å tiltrekke næring hit er viktig for oss, og det er viktig for byen. Her er det godt å bo, og her er mulighetene mange. Vi har kunder som strekker seg fra helse og velvære til klær og mat, og ønsker å stimulere til at flere etablerer seg i området. 

Jensen forteller om det lokale engasjementet og dugnadsånden som rår i Svelvik, og ”Den gode hensikt” som ved mange forskjellige anledninger tar initiativ for lokalmiljøet. Dette ønsker Jensen å støtte opp om, og mener flere byer har mye å lære av Svelvik. 
– Folk stiller opp, folk ønsker å bidra til et godt lokalmiljø. Det mener jeg er et trekkplaster i seg
selv. Så er det vår oppgave å bygge opp om næringsvirksomheten, og da er de lokale initiativene og dugnadsånden viktige å selge inn, sier hun.

Les mer...

2013-10-18 11.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Jensen Eiendomsutviking
  • www.jeu.no
  • Telefon:
    90524480
  • Adresse:
    Storgaten 71 D
    3060 Svelvik
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv