– Vi lager all maten selv, slik at vi vet at det blir høy kvalitet. Ingen halvfabrikata. Tvert imot bruker vi mye norske råvarer og kortreist mat, forteller eier og daglig leder Sven Arne Berge.
Han forvalter et selskap som har mettet mang en sulten Rogalands-munn gjennom sin imponerende levetid – og som fortsetter trofast med det den dag i dag. Farstad Catering har en variert meny, blant annet med mye tradisjonell norsk kost, i både middagsformat og som koldtbord. Selvsagt tar Berge og hans kolleger også imot spesielle forespørsler.
– Vi føler nesten at vi har gjort alt etter hvert. Og vi liker det godt når det svinger litt rundt oss. Tilbakemeldingene går på at vi serverer god mat, i store porsjoner, og yter god service, til både små og store selskaper. Vi har også samarbeid med både selskapslokaler og bedrifter som vi leverer fast til.
Selskapets røtter rekker tilbake til 1961, da Olaf Farstad startet opp i catering og kafédrift i Bryne. I 1978 gjennomgikk så Olafs kjeller en ekstrem forvandling. Gründeren valgte å satse for fullt på cateringbiten, og dermed ble kjelleren likeså godt ominnredet til storkjøkken.
Helt siden den gang har Farstad Catering vært et rendyrket cateringselskap. I 1997 overtok Berge roret, og for en fem-seks år siden ble driften flyttet til Klepp. Men konseptet er uendret. Det handler om utsøkt matservering og minneverdige opplevelser.
Og ikke minst er det viktig at man har det kjekt på jobb. Berge legger vekt på at Farstad Catering skal være en arbeidsplass som er personlig – både for de som jobber der, og for kundene.
– Også er jeg opptatt av å være ærlig med folk. I Farstad Catering selger vi ikke bare for å selge, men gir råd til kundene om hva de trenger og hva de kanskje ikke trenger. Vi ønsker heller å satse på langsiktige kunder, enn å risikere at kunder ikke kommer tilbake igjen.