– Det er ingenting som er ferdigprodusert hos oss. Jeg pleier å si at vi leverer mat som er både hånd- og hjemmelaget, forteller Oddrun, som legger til at de også lager glutenfrie varer.
Posemat er nemlig strengt forbudt hos Selskapsdamene. Det er ekte husmannskost det går i, der alt er laget fra bunnen av. Duoen holder hus på Bøndernes Hus på Løten, kjent som "Bøndsen» på folkemunne, hvor det også kan stelles i stand til arrangementer av alle slag.
– Bøndernes hus har en lang historie. Bygningen stod lenge i fare for å bli revet, men i 2006 var det en gjeng med ivrige folk på Løten som fikk reist nok kapital til å bevare det, sier Mari.
I dag er huset en møteplass, og visjonen til Oddrun og Mari er at Selskapsdamene skal være et sted som folk på Løten bruker aktivt. Samtidig reiser de ut med god mat til kunder over hele fylket – til både privatfolk, organisasjoner og bedrifter. Selskapsdamene kan også komme hjem til folk og lage mat.
– Av catering lager vi alt fra treretters middager til koldtbord – eller praktbord som vi kaller det. Vi er ikke utdannet kokker, men lager vanlig god mat. Folk setter pris god og solid tradisjonsmat, understreker Mari.