Matopplevelser i Gamlebyen

I vidunderlige omgivelser i Gamlebyen i Fredrikstad, ligger Majoren. Egentlig heter det Restaurant Major-Stuen her, men på folkemunne er dette Majoren. Her tilbys gjestene en helt spesiell matopplevelse og atmosfære i unike lokaler.

– Jeg tror vi er den eneste restauranten på Østlandet som har et eget viltkjøkken, og her tilbereder vi alt vilt som vi jakter selv. Ellers liker vi å fortelle gjestene hva de har på asjetten, og vi både sylter, graver og røyker selv. Målet er å få tak i råvarer fra Østfold som bøndene produserer etter årstidene, forteller daglig leder Markus Nagele.

  Han er oppvokst i hotell- og restaurantbransjen i Østerrike. Nå er han godt i gang med planleggingen av 25-årsjubileet til Majoren – som ble etablert i 1990. Restauranten er i dag delt opp i Stuen med plass til 70 personer, Kroa med plass til 40, og Framheim-rommet med plass til 14.
  – Konseptet vårt er først og fremst å være en folkelig restaurant hvor man skal kunne få en god middag, en smårett eller Dagens til fornuftige priser. Men vi kan også lage til spesielle tre-, fire- og femrettere når vi får inn forhåndsbestilling.

Temamåneder gjennom året byr på fisk- og viltbuffet i januar, skrei om våren, fersk makrell om sommeren og oktoberfestmat om høsten. Restauranten tilbyr også catering til arrangementer og selskaper.
  – Det er ikke bare maten, servicen og lokalene som skal være på topp. Vi skal også gi gjestene en egen opplevelse. Det er da de kommer igjen, understreker Nagele.

Les mer...

2014-09-16 11.17

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv