142004NO-Aerobil142004NO-Aerobil1

Mazda for fremtiden

Tidligere hadde Aerobil på Ski flere ulike bilmerker i stallen. Men nå er det fullt fokus på Mazda. Aerobil spisser kompetansen ved å spesialisere seg på ett bilmerke. Dermed får kundene en enda mer kunnskapsrik og profesjonell forhandler å forholde seg til.

I fjor hadde Mazda Norges fjerde mest solgte personbil individuelt, og Norges mest solgte SUV. Det er ikke tilfeldig, forteller Heidi Foss, hovedeier og daglig leder i Aerobil.

  – Mazda har ny teknologi som gjør at vekten på bilene er lavere enn hos konkurrentene. Dette gir lavere utslipp og lavere avgifter. Slik blir vi rimeligere i pris, og det kommer kundene til gode. Vi er heldige som representerer Mazda, og vi gleder oss til fremtiden og alle de nye modellene som kommer.
  I dag har Aerobil ti ansatte. Selskapet har eksistert i dagens form i åtte år, og nå er målet at Mazda skal bli enda mer tilgjengelig og enda bedre kjent i Follo-distriktet. Målsettingen for 2014 er å selge 180 nye biler og 200 brukte.

– Grunnen til at vi nå satser på bare ett merke, er at det tar mye tid, ressurser og penger å jobbe med flere importører. Vi føler at ved å spesialisere oss på kun ett merke, kan vi være mer profesjonelle overfor kundene, ha topp kompetanse på det og dermed få flere lojale kunder, understreker Foss.
  Aerobil blir en pilotbutikk for Mazda, og pusser opp både utvendig og innvendig. Samtidig skal verkstedet deres fortsette å serve ulike bilmerker. Mekanikerne har høy kompetanse på en rekke felter, og det er kunnskap som ikke må gå til spille.
  – Merkeverkstedet vårt er fortsatt for både Saab, Renault, Dacia og SsangYong, og som tidligere Subaru-forhandler har vi også stor kompetanse på det merket, sier Foss.

Les mer...

2014-09-15 13.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    • Aerobil AS
    • www.aerobil.no
    • Telefon:
      64 91 19 40
    • Adresse:
      Teglveien 16
      1400 Ski
    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv