Med blikk for kundenes ønsker og behov

”Systemvegger og systemhimlinger er vårt primærområde. Vi har egen fabrikk, noe som er litt unikt i vår bransje. Dette har stor nytteverdi for oss med hensyn til både kapasitet og produksjonsmuligheter. Med en avansert og moderne maskinpark produserer vi både glassvegger og tettvegger selv, i tillegg leverer og monterer vi systemhimling via våre samarbeidspartnere.”

Slik oppsummerer avdelingsleder Jan Sletten kort hva som er kjernen i driften til Modulvegger i Drammen. Modulvegger Oslo har eksistert siden 1980, mens Drammensavdelingen ble åpnet for ti år siden, i dag ar de tre ansatte. Modulvegger er også enerepresentant i Norge for Gustafs Panelsystemer som leverer spesialdesignede paneler til vegg og tak. De forhandler også metallhimlinger fra Itaab.

    – Det er mange ulike kundegrupper vi arbeider med og entreprenører er en stor gruppe som for det meste kun ønsker modulvegger og systemhimlinger fra oss. Eiendomsbesittere derimot ønsker ofte at vi kommer tidlig inn i prosjektet, slik at vi kan være med på hele rehabiliteringsprosessen.

Sletten og hans kolleger kan ta hånd om både gulvbelegg, tepper og maling dersom det er ønskelig, alt avhenger selvsagt av kundenes ønsker og behov. På kundelisten står også offentlige instanser, skoler, bydeler, kommuner og statlige etater lokalisert i Buskerud, Vestfold og Telemark.
    – Det er flere og flere kunder som verdsetter at Modulvegger kan utføre prosjekter fra A til Å.

Det handler mye om at kundene har tillit til oss. Vi får mye positiv respons på at vi har gode produkter, at vi er pålitelige og punktlige, samt at vi leverer den kvaliteten som kunden forventer. Vi ser absolutt positivt på utviklingen fremover, sier Sletten.

Les mer...

2013-12-12 16.15

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv