Med hjerte for jobben

Det er travelt i det norske arbeidsmarkedet. Da blir behovet for innleie og rekruttering av dyktige folk bare større, ikke minst i oljefylket Rogaland. ACE Bemanning har fokusert på å bygge en best mulig kandidat- og personellbase, med folk med riktig innstilling og riktige kvalifikasjoner. Bare da kan selskapet levere det aller beste til sine kunder.


- Vi har tre grunnpilarer. Vi har Ace Office, som dekker stillinger innenfor kontor og administrasjon. Vi har Ace Industry, som dekker stillinger innenfor lager, logistikk, produksjon og øvrig blue collar. Også har vi Ace Offshore, hvor vi leverer personell til oljeservicebransjen on- og offshore, forteller daglig leder Marius Stangenes.

ACE Offshore er dessuten separert som et eget selskap for å kunne serve kundene i denne bransjen enda bedre. Det finnes flere særordninger og regler innenfor offshoresegmentet, og ved å drifte dette som et eget selskap kan vi yte best mulig service til både kunder og kandidater.

- ACE Office og ACE Industry går litt hånd i hånd. Hovedfokuset vårt er kommersielle stillinger i alle ledd i en organisasjon. Innenfor office-segmentet leverer vi personell til alt fra resepsjonsmedarbeidere til HR-medarbeidere, logistikksjefer og økonomidirektører. I Industry-segmentet leverer vi produksjonsmedarbeidere, laste- lossemedarbeidere, truckførere, mekanikere, osv. Flere av våre stillinger innenfor Industry-segmentet er også innenfor oljebransjen, og disse jobbene gir verdifull arbeidserfaring til de som ønsker seg en offshorejobb.

Marius og hans kolleger kan kort sagt dekke de fleste behov. Folk fra ACE finnes på kontor, på lager, på landanlegg og offshore. Marius legger også vekt på at kundene får et bemanningsbyrå som er i stand til å snu seg fort. Det er spesielt viktig innen offshore.
- Det er mye som skal klaffe, og det krever stor fleksibilitet fra oss. Vi har folk som sitter med ferdigpakkede offshorebager hjemme, og som nærmest er klare til å dra ut på en times varsel.

Og mens mange bemanningsselskaper nå har måttet justere på forretningsmodellen etter vikarbyrådirektivet trådde i kraft, har ACE hele veien fulgt prinsippet om at lønnen til innleid personell skal svare til stillingens lønn i bedriften. Det er det mest ryddige.
- Vi har vist at vi takler å jobbe med store, tunge selskaper. Vi har vist at vi leverer dyktige folk. Kundene våre vet at vi er flinke til å finne de rette folkene, og at vi er flinke til å følge dem opp ute hos kundene. Det skal vi fortsette å ha fullt fokus på, slår Marius fast.

Les mer...

2013-05-30 11.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv