Med rehabilitering som nisje

Med respektable 60 års levetid, er familiebedriften AK Arvid Knutsen AS nærmest en institusjon i Drammen. Som totalentreprenør på rehabilitering har de funnet sin nisje, forteller daglig leder Jan Knutsen.


- Det var faren min som startet opp alene som murmester i 1953, og siden bygde det på seg. Det ble både mur og tømring etter hvert, og firmaet utviklet seg til å bli en totalentreprenør. Det er vi også i dag, men virksomheten går for det meste på rehabilitering av særlig våtrom og baderom, i tillegg til fasaderehabilitering i borettslag og isolering av vinduer og nye dører. Vi tar selvfølgelig nybygg også om det er noe vi føler er egnet, men ikke i samme grad som vi gjorde før. 90% av omsetningen er rehabilitering, forklarer han.

AK Arvid Knutsen AS har 15 ansatte og tar oppdrag primært i Drammensområdet, men også i Asker, Bærum og opp mot Kongsberg. Som en totalentreprenør på rehabilitering leier de inn andre underleverandører ved behov, og størsteparten av oppdragene kommer fra diverse borettslag.
- Kvalitet på arbeidet vi utfører er en selvfølge! Vi har hatt ytterst få reklamasjoner, og har fått tilbakemeldinger på at kunder ikke lenger kan høre hva naboene sier fordi vi har gjort en så bra isoleringsjobb, smiler Jan.

Andre goder som kommer av isoleringen de gjør, er reduserte fyringskostnader, mindre trafikkstøy og at bad som får varmekabler, flislagte vegger og gulv blir lyse og trivelige. AK Arvid Knutsen AS er fortsatt en familiebedrift, for mens Jan er tømrermester, er broren hans pensjonert murmester.
- Sønnen til broren min er også murmester og jobber i bedriften, så det blir nok han som driver det videre. Vi har ellers funnet ut at det er nisjen med rehabilitering vi er best på, så det tror jeg nok vi kommer til å fortsette med også etter at jeg pensjonerer meg.

Les mer...

2013-05-30 12.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv