Mesterbedrift på Lierstranda

Tømrer Teknikk AS er en liten mesterbedrift med på Lierstranda. Firmaet har både sentral godkjenning og medlemskap i Byggmesterforbundet. Duoen Morten Bjørmark og Jørn Stjernstrøm startet Tømrer Teknikk AS i 2003, og har bred erfaring med det meste av tømrertjenester.

– Av tjenester driver vi med tilbygg, tak, bad og også til en viss grad innredninger. Men det er aller mest tilbygg. Vi er såpass små at eneboliger kan bli for stort for oss, forteller Bjørmark.
  Nedslagsfeltet er i hovedsak i Drammens- og Lierområdet. Bjørmark og Stjernstrøm liker seg aller best når de får selvstendig ansvar for et prosjekt, snarere enn å fungere som underentreprenør på større prosjekter. De er et godt tospann, som kjenner hverandre, og som har jobbet i lag i lang tid. Da blir resultatet grundig og faglig solid arbeid.
  – Kundene er for det meste privatfolk. Men vi tar også oppdrag for bønder, og vi har faste avtaler med borettslag. Vi er gode på tak, og er jevnt over konkurransedyktige på pris. Av tilbakemeldinger får vi høre at jobben vi utfører er fagmessig og skikkelig, og at vi står for det vi sier både når det gjelder pris og tid, understreker duoen.

Dersom det skulle oppstå et problem, er de konsekvent raske til å rette opp. Til syvende og sist handler det om at kunden skal være fornøyd når oppdraget er utført. Et prosjekt skal aldri forlates før alt er på stell.
  Gjennom elleve år har Stjernstrøm og Bjørmark nå bygget opp en solid kundebase, som inkluderer mange bekjentskaper. De får stadig fornyet tillit av forhenværende kunder. Det dreier seg også om at Tømrer Teknikk AS holder seg til avtalt pris.
  – Vi er opptatt av at når vi gir en pris, så er det på hele jobben. Det er ikke slik at vi plutselig kommer med en lang liste med tillegg i etterkant. Folk skal være fortrolige med hva det koster å bruke oss.
  På sikt er det heller ikke utenkelig at de blir en mann eller to til selskapet. Men det forutsetter at Stjernstrøm og Bjørmark finner folk med riktig innstilling og god arbeidsmoral.
  – Det mange flinke folk der ute, det er bare ikke så enkelt å finne dem. Men det er ikke umulig at vi blir flere.

Les mer...

2014-09-16 11.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Tømrer Teknikk AS
  • Telefon:
    906 03 964
  • Adresse:
    Vipeveien 9
    3414 Lierstranda
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv