Miljø og sikkerhet i en farefull bransje

Med mer en 30 års erfaring innen bransjen, finnes det ikke en eneste ting du ikke kan få hjelp til å rive når du kontakter Øst-Riv AS. En enebolig? Et industribygg? Eller kanskje bare en liten garasje? Øst-Riv AS står til tjeneste! Vi tok en prat med Terje Østdal som er daglig leder i Asker-bedriften.


- Vi er rivefolk som har holdt på i mange år, helt siden vi eide og drev Dokken. Da Dokken ble solgt til Veidekke, startet vi opp Øst-Riv AS og har nå holdt på i åtte år. I dag er vi 26 ansatte, og gjør alt innen riving. Det vil si alt fra det minste til store bygårder, samt all innvendig riving, kjerneboring, vaiersaging, riving med roboter og med store, tunge maskiner, forklarer Østdal.

Øst-Riv tar seg også av kildesortering, de driver med PCV- og asbestsanerig og lager miljøsaneringsrapporter.
- Som Miljøfyrtårn er det naturlig å tenke og drive med miljø hele tiden, særlig når det gjelder HMS. Utfordringen er den kontinuerlige oppfølgingen, for det kommer stadig noe nytt. Det er også mye farefullt arbeid i denne bransjen, og sikker jobb-analyse er det mye av.

Staben hans håndterer det som blir revet og sørger for at det blir behandlet riktig og transportert vekk. Miljøsaneringen på byggeprosjekter er det alltid særskilte folk som driver med, og Østdal mener dette punktet må komme tidlig inn i fremdriftsplanen og bli tatt på det rette tidspunktet.
- Oppdragsgiverne våre er både små og store totalentreprenører og eiendomsfirmaer, og egentlig alle som skal rive alt fra en garasje eller enebolig til stor industri. Vi er de aller første ute på byggeplassen, og har erfarne og dyktige ansatte. Alle kan gjøre feil, men vi gjør alltid så godt vi kan og er nøye og skikkelige når vi er ute på oppdrag.

Terje ser lyst på fremtiden, og vurderer rmuligheten for å ansette flere da de stadig økende kravene til dokumentansjon både før og etter et byggeprosjekt krever et mannskap av en viss størrelse.

Les mer...

2013-05-29 15.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Øst-Riv
  • www.øst-riv.no
  • Telefon:
    66796800
  • Adresse:
    Postboks 19
    1393 Vollen
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv