Minimerer tid og kostnad

For femte året på rad er Extra Servicepartner AS kåret til gasellebedrift, og det etter bare ti år som registrert foretak. Visjonen er enkel, ifølge Carl Aaby: ”Vi er nødt til å holde både tiden vi gjennomfører oppdrag på og kostnadene knyttet til det, nede”.


Det var Børre Halvorsen som for ti år siden startet med leveranser av vaskekjemikalier til industrielle aktører. Senere utviklet leveransene seg også til å omfatte tjenester, noe som førte til økt omsetning, kundekrets og ikke minst flere oppdrag.
- I dag driver vi med industrielt vedlikehold innenfor transportsektoren. Det dreier seg om trailere/traller, lastebiler, containere, tog, trikk og t-bane. Tjenestene strekker seg fra enkle rengjøringsoppdrag til større vedlikeholdsavtaler for store aktører, forteller Carl Aaby.

Extra Servicepartner AS har 80 ansatte fordelt på flere avdelinger og verksteder, der noen jobber på tvers av avdelingene.
- Det er imidlertid mye spisskompetanse som kreves når vi tilbyr et så bredt spekter, så her er det ansatt karosserimakere, lakkerere, bilmekanikere og en rekke andre yrkesprofesjoner. Vi er egentlig ganske få til å dekke et så bredt spekter, sier Aaby.

For femte året på rad er virksomheten bærer av den gjeve tittelen gasellebedrift. Det sier mye om omsetning, oppdrag og utvikling, og når vi spør Aaby om hemmeligheten bak denne utviklingen, er han sikker i sin sak:
- Kostnader og minimering av ståtid. Når våre store kunder, for eksempel Posten eller Tollpost Globe har kjøretøy inne hos oss, skal de slippe å vente lenge. Vi er opptatte av å ta oppdragene når de kommer, og gjøre oss ferdig til en rimelig tid. Det minimerer kostnader for kunden, og gjør oss attraktive. På den måten har vi også klart å dra i land viktige rammeavtaler med noen betydelige aktører.

- Ting må skje fort, og ting må skje ordentlig. Det er vår grunntanke, og med det plantet godt i ryggmargen, er alle våre ansatte rustet til å gjøre en god jobb, slik at vi kan fortsette utviklingen, mener Aaby.

Les mer...

2013-05-28 15.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv