Montering av første klasse

Da Arne Birger Urestad etablerte UTV Montasje i Flekkefjord i 2006, hadde han allerede 30 års erfaring i bransjen. Dermed har han og tolv ansatte full kontroll på hva som skal til for å levere kvalitetstjenester. For Birger og hans kolleger skal både produkter og utført arbeide være 100 %.

– Det har ballet på seg. Vi begynte først med himlinger, glassvegger og systemvegger til kontorer. I dag tilbyr vi i tillegg mobile foldevegger, vinterhager i mange forskjellige varianter og prisgrupper, glassfasader, rekkverk i aluminium og glass, datagulv og alt innen solskjerming. Du får i grunnen det meste hos oss, og vi utfører også all montering selv, forteller Urestad.
   Når UTV Montasje får en henvendelse fra en kunde med spesielle ønsker, drar de ut på befaring og tar mål slik at de kan spesialtilpasse produktet etter kundens behov. Prosjektleder Stefan Hobbesland forteller at bedriften har aller mest næringskunder, som kommuner og større entreprenører, men at solskjerming og vinterhager i hovedsak selges til privatkunder.
   – De fleste kundene kjenner oss jo, men vi markedsfører oss litt via hjemmesiden vår samt med brosjyrer og vareprøver som deles ut.

Det aller viktigste er imidlertid trofaste kunder, som setter pris på kvalitetsarbeid, og som gjerne anbefaler videre. Det er små marginer på pris i bransjen, og selv om Urestad kunne ønsket seg et litt høyere prisnivå, ser han lyst på fremtiden.
   – Vi får veldig gode tilbakemeldinger på leveringstid, og på arbeidsfolkene våre. De er omgjengelige og klarer å løse problemene som oppstår på en byggeplass. Og når vi drar fra en byggeplass, skal alt være i orden. Alle som leser dette er hjertelig velkomne til å ta kontakt, vi skal gjøre vårt beste for dere, sier han.

Les mer...

2013-12-18 11.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • UTV
  • www.utv.no
  • Telefon:
    90676302
  • Adresse:
    Svegeskogen 13C
    4400 Flekkefjord
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv