Når regningene ikke blir betalt

Ubetalte regninger er aldri morsomt, verken for de som skal betale eller de som venter på uteblitt betaling. Heldigvis finnes det fagfolk som sørger for at ting går i orden. Hos Østfold Inkasso AS står personlig kontakt med kundene i fokus.

Firmaet ble etablert i 1996, og ligger i dag fem minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum. Daglig leder Cathrine Brynildsen er utdannet bedriftsøkonom og vært i bransjen i 14 år.
   – Jeg startet som saksbehandler, og overtok som daglig leder i 2012. Man må være nøye i denne jobben, kunne lytte, være kreativ og være løsningsorientert.

Østfold Inkasso AS er medlem i NIF, Norske Inkassobyråers Forening, og har syv ansatte, hvorav 4 har autorisering. De har kunder over hele landet, men flest i Østlandsområdet. Firmaet retter seg hovedsakelig mot små og mellomstore bedrifter, nettopp fordi de er opptatt av å ha en personlig kontakt med kundene. De hjelper også privatpersoner som har problemer med å få inn utestående, for eksempel husleie.
  – Våre kunder skal kunne ringe oss for å få hjelp til å kreve inn pengene sine, og vi veileder dem slik at de får gode rutiner i faktureringsarbeidet sitt. Vi har også kompetanse til å hjelpe privatperson som har kommet i en økonomisk knipe.
  – Ellers prøver vi å dele erfaringer oss kolleger i mellom, for det hender at vi kommer i kontakt med personer som er i en presset situasjon. Det er da viktig å få en dialog, slik at vi kan finne muligheter for en løsning på saken/problemet. Vi får mange gode tilbakemeldinger på at vi er tilgjengelige og imøtekomne, og at vi prøver å møte kundenes behov, understreker Brynildsen.

Les mer...

2014-04-30 09.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv