141085NO.Ostfoldhoytrykk141085NO.Ostfoldhoytrykk1

Når uhellet er ute, står Østfold Høytrykk AS til tjeneste

Østfold Høytrykk AS yter ikke bare service døgnet rundt, men også året rundt. Selskapet betjener kunder innenfor et bredt felt som omfatter både industri og bygg og anlegg. Hovedkvarteret er Torp i Fredrikstad.

– Forretningsideen vår er å betjene kunder både på industri og bygg og anlegg. Hovedfokuset ligger på all tyngre industri, som kjemikalie- og papirindustrien. Østfold Høytrykk AS yter bistand til kunder som trenger hjelp ved eventuelle uhell, med tanker som stivner eller rør som tetner. Vi driver også mye med tankrens og transport av farlig gods, samt med opprydning hvis for eksempel en tankbil har veltet og sølt ut innholdet.

  Det forteller daglig leder Bjørn Fallang som selv har vært i bransjen siden 1990. Han kan også tilby høytrykksspyling opp til 3000 bahr for industri, suging av tørt og bløtt, suging av tørrstoff og rensing av oljetanker.
  – Vannmeisling av betongkonstruksjoner er en annen ting vi gjør, i forbindelse med rehabilitering av kaier og bygg. Vi har også en del privatkunder hvor vi utfører staking av tette avløp fra hus og kloakk, samt tømming av septik. Fordelen med oss, er at vi har 24 timers service, 365 dager i året. Det er alltid to mann på vakt som kan rykke ut for å hjelpe med enten tette avløp og rør, større ulykker i industrien eller tankbiler som har veltet og som trengs å ryddes opp i.

Bedriften har i dag 24 ansatte, med et nedslagsfelt som strekker seg i området rundt Oslofjorden. Har de kapasitet, kan de også rykke ut og hjelpe over hele landet.
  – Responstiden er på to timer for de kundene vi har inngått avtaler med. Det er kort tid med tanke på at vi ikke har blålys, understreker Fallang.
  Men hva er det egentlig som gjør Østfold Høytrykk AS unike?
  – Vi er dyktige på service. Vi er raske til å utføre jobben. Og vi har høy kompetanse innad i staben. Samtidig er vi også operative og oppdaterte med nytt og moderne utstyr. Bedriften er Miljøfyrtårn-sertifisert og har sertifikater for det meste! Med mange forskjellige kursleverandører, kan vi leie inn fagfolk til å lære opp våre ansatte slik at vi kan holde oss oppdatert med diverse kurs og sertifikater.

Fallang understreker at målet er å prøve å være best på både pris og utføring. De skal være raskt på plass, de skal tilfredsstille kundene og i tillegg til enhver tid ha nytt og oppdatert utstyr og biler.
  – For å holde kvaliteten oppe, må vi ha stadig nye prosjekter på gang. Jeg ser positivt på fremtiden, for vi har hatt en jevn stigning hele veien, og er vel en av de ledende innen vår bransje i landet. Responsen går på at når uhellet er ute, får vi veldig mange positive tilbakemeldinger på at vi har vært raskt til stede, at vi har jobbet kjapt og korrekt og at vi har klart å holde kostnadene nede, avslutter Bjørn Fallang.

Les mer...

2014-04-30 09.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv