Når uhellet inntreffer

Det er selvsagt en tragedie når et bygg blir utsatt for brann eller vannlekkasje. Skadene kan lett bli store og kostbare. Men heldigvis er det hjelp å få. Polygon jobber kontinuerlig med å begrense de økonomiske konsekvensene av skader – og de virkninger skader har på mennesker og miljø. Polygon er Norges største innen skadebegrensning og sanering.

– Polygon i Norge ble videreutviklet på 1980-tallet av Svein Håkon Bottolfsen, som nå er styreformann hos oss i Polygon Drammen, ”Buskerud Skadebegrensning AS” og ”Polygon Kongsberg AS”, som igjen er en franchise under Polygon AS. I Buskerud består Polygon av Buskerud Skadebegrensning AS, Polygon Kongsberg AS og har depoer i Drammen, Kongsberg, Hallingdal og Hønefoss.

   Dette forteller Håkon Moe, daglig leder i Polygon Drammen. Polygon på landsbasis er til stede på 47 steder i Norge, og er landets største innen skadebegrensning, sanering, rivning, avfuktning og oppbygning. Dette etter skader forårsaket av for eksempel brann, vann, olje eller annet. Polygon i Buskerud har nedslagsfelt fra Holmestrand til Asker og Bærum, opp til Kongsberg – Rjukan - Geilo – Fagernes – Hønefoss og ned mot Bærum. Et stort geografisk område.

– Kundene våre er i hovedsak knyttet til forsikringsbransjen. Men mange er også entreprenører på større bygg, for vi driver også med byggoppvarming, byggtørk og fuktkontroll under byggeprosesser. I tillegg kommer luktfjerning, overflatebehandling, ventilasjonsrens, rengjøring, muggsopp og fjerning av asbest. Privatkunder blir ofte oppfordret til å henvende seg gjennom forsikringsselskapet sitt sier Moe.
    Felles for kundene er takknemligheten over å bli ivaretatt, både som individer og opp mot den enkeltes forsikringsselskap. Uhellene av den typen Polygon tar hånd om kan selvsagt være med på å skape svært vanskelige situasjoner for de som er skadelidende. Vi i Polygon har lang erfaring med å takle slik situasjoner, ta hånd om de som er skadelidende, samt deres bygg og innbo fra a til å.
    – Når noen har opplevd en skade, oppleves det for mange som en tragedie. Da kommer vi og yter førstehjelp. Vi håndterer skaden der og da, forteller dem hva de skal gjøre og hva vi skal gjøre. På den måten håndterer vi skaden fra A til Å. Dette er det mange som setter stor pris på.
    Ellers har firmaet også en tydelig miljøprofil, og er selvfølgelig Miljø-fyrtårn-bedrift.

Les mer...

2013-12-16 12.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv