133114_naturenergi

Naturenergi til en rimelige penge

Varmepumper er ikke bare effektive, de er også miljøvennlige og kostnadsbesparende. Men det er selvsagt en investering å kjøpe og installere. Heldigvis finnes det kvalitets-alternativer som ikke er urimelig dyre.

– Jeg har vært interessert i varmepumper lenge, og så at det var veldig dyrt i Norge sammenlignet med Sverige. Dermed så jeg at det var et marked for litt rimeligere løsninger, forteller Henning Kristiansen.
Han etablerte Naturenergi AS i 2006, med salg og installasjon av et kinesisk varmepumpemerke som ikke hadde funnes i Norge før. Det fine med denne varianten, er at kvaliteten er høy, samtidig som de har en helt annen pris enn konkurrentene.
– Vi monterte første pumpen tidlig 2007, og vi har ikke hatt et eneste havari. Nå er vi to stykker, og vi monterer varmepumper fra Hønefoss til Sandefjord, i tillegg til at vi sender rundt i landet også. Mye i eneboliger, men vi kan montere også i bedrifter.

Det er et stort marked for miljøvennlig oppvarming, blant annet med mange oljefyrer som skal fases ut. Hennings kunder har gjerne hatt et høyt strømfor-bruk eller en oljefyr som har slukt brennstoff. Da er ingenting bedre enn en bra – og billig – varmepumpeløsning. Uten utslipp, og med minimale strømutgifter.
– En av grunnene til at vi er rimelige, er at vi kjøper direkte fra fabrikken, og så monterer vi. Det er ingen ledd imellom. Derfor kan vi holde ekstra lave priser, sier Henning.
Dermed har Naturenergi AS et produkt som har en helt egen appell.

Les mer...

2013-10-18 13.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv