133027sikkerhetsteknikk

Nøkkelen til sikkerhet

Når viktige sikkerhetssystemer låser seg, er Sikkerhetsteknikk AS umiddelbart på pletten. Erik Brekke og Jørn Inge Woldmo både installerer, vedlikeholder og reparerer sikkerhetsopplegg i alle former og fasonger. Fra gammeldags nøkkel og lås, til toppmoderne adgangskontroll.

– Vi jobbet mye sammen som team i et annet firma, og lekte etter hvert litt med drømmen om å starte noe eget. Etter hvert var det bare å sette i gang, og vi startet opp 1. august 2011, forteller de to kollegene. I dag kommer lås og sikring i alskens varianter, med en rekke ulike løsninger til både like og ulike behov. Derfor har Erik og Jørn Inge lagt vekt på å tilby et bredt spekter av muligheter til sine kunder. Takket være samarbeid med mange forskjellige leverandører, kan de i dag sette sammen et produkt som er best mulig tilpasset kundens ønsker.

– Vi jobber både for næringslivet og det private, men fokuserer mest på bedriftskunder, som butikkjeder og næringsbygg. Der har vi mange faste kunder. Det er primært på Østlandet, men vi har også landsdekkende avtaler. For bedriftskunder spesielt er det ofte krise om en lås låser seg – eller nekter å låse seg. Derfor har Sikkerhetsteknikk fokusert på å være lett tilgjengelige, og å være raskt ute hos kunden når alarmen går.

– Vi har fokus på å være der når kunden trenger hjelp. Rask service er viktig i sikkerhetsbransjen, og det får vi mye positive tilbakemeldinger på.
Selskapet har hatt en sunn vekst fra start til nå. Fortsetter det slik, ser ikke Jørn Inge og Erik bort fra at det må ansettes flere.

Les mer...

2013-10-17 14.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv