141008NO-Norefri-Heishuset

Norefjell i rivende utvikling

Bare halvannen time utenfor Oslo ligger det som en gang var alpinanlegget under Oslo-OL 1952. Men mye har skjedd siden den tid på Norefjell. Hos NoreFri på Norefjell Nedre skjer det nå enda mer. Gjennom NoreFri kan familier leie seg inn i privateide leiligheter, for et opphold i idyllisk natur og med førsteklasses fasiliteter. Og det gjennom hele året. Norefjell er nemlig langt mer enn bare en vinterdestinasjon.

– Vi har elleve leilighetsbygg som er bygget mellom 2002 og frem til 2008. Alle leilighetene er eid av private eiere, og vi på NoreFri booking leier ut leilighetene på vegne av dem. I dag har vi over 30 leiligheter til utleie, men dette endrer seg hele tiden, så vi forventer at det blir flere, forteller Rune Henninen.

Dermed får gjestene hans all komforten som følger med en leilighet, mens bakker og naturopplevelser venter rett utenfor dørstokken. Tilbudet retter seg spesielt mot både for enkeltfamilier og familier som går sammen om å leie en større leilighet. Rune og hans kolleger har dessuten en egen restaurant på stedet med cirka 70 sitteplasser.
– Det er det originale heishuset fra den gang Norefjell hadde arrangementet for de alpine grenene i OL i 1952, så det er et spesielt lokale med mye historikk. Heishjulet fra den tiden henger fortsatt i taket, og T-krokene henger der. Kjøkkenet er det den gamle Røde Kors-stua, og baren ligger i billettluka.

I restauranten serveres det folkelig god mat til – til folkelige priser. Rune legger vekt på at restauranten skal være familievennlig, samtidig som all mat blir laget fra bunnen av. Smakene har falt i god jord blant gjestene.
– Kokken vår baker alt bakverk selv. Det har gitt udelt gode tilbakemeldinger fra gjestene.

I tillegg disponerer NoreFri det som kanskje er Norges største lavvo. 180 sitteplasser inne i lavvoen sørger for at det her kan arrangeres lunsj, temakvelder, møter, events, afterski. Ikke bare det – det skal til og med feires bryllup i lavvoen. Fremover kan Rune love at det blir enda mer aktivitet i hele området.
– Visjonen er at vi skal være det naturlige stedet for familien som skal til Norefjell. Eieren har også planer om videre utbygging av leiligheter, med reguleringsplaner på gang nå. Så det skjer mye på Norefjell.

Les mer...

2014-05-09 09.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv