Norsjø Golfpark tar deg inn i varmen

I naturskjønne omgivelser på Ulefoss i Telemark ligger Norsjø Golfpark. Et ekte trekkplaster for alle golfelskere i fylket. Her får du privattimer med klubbens dyktige pro-trener, og du kan ta med hele bedriften på utflukt.

– Det er hovedsakelig medlemmer som bruker banen og står for de fleste rundene, mens gjestespillere fra andre klubber står for rundt en tredjedel av rundene. Vi har ofte bedriftsarrangementer hvor vi lager til eventer med opplæring i golf, servering av mat og full pakke, forteller daglig leder Ragnar Kisfoss.

  Totalt har klubben i underkant av 700 medlemmer, og to heldtidsansatte. Pro-treneren er innleid og tilgjengelig om sommeren, og da leier Ragnar også inn ekstra banemannskap for å utføre vedlikehold av banene.


– Golf er sosialt, og vi har et godt miljø i klubben. Her blir man tatt inn i varmen med en gang, og banen er kjent for sine naturskjønne omgivelser med mye sol. I tillegg har vi en pro-shop med et veldig bra utvalg, og en kiosk som selger enkel mat og drikke. Målet vårt er å hele tiden forsøke å utvikle banen, så det skjer noe nytt her hvert år, understreker Kisfoss.
  Det er to baner på Norsjø Golfpark. Spill på 18-hullsbanen forutsetter at du har gjennomført kurset "Veien til golf", mens 6-hullsbanen er åpen for alle. Golfkøller lånes ut gratis av klubben, og gjennom sesongen, fra mai til oktober, kan man spille døgnet rundt.

Les mer...

2014-04-29 13.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Norsjø Golfpark AS
  • www.golfparken.no
  • Telefon:
    35 94 94 00
  • Adresse:
    Romnesvegen 100
    3830 Ulefoss
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv