Nye krav til uavhengig kontroll

Fra 1. januar 2013 ble det innført krav til obligatorisk uavhengig kontroll for å få igangsettelsestillatelse for nye boliger, på lik linje som enhver ansvarlig utførende byggmester, rørlegger, etc. Dette med uavhengig kontroll er et marked Stein Almerud har siktet seg inn på, og firmaet hans; Asker Takst og Byggeledelse har sentral godkjenning for dette. I tillegg utfører han taksering og byggeledelse, samt HMS-koordinering og energimerking av boliger.


Stein har en imponerende fartstid i bransjen, både som utførende byggmester/entreprenør, og som bygge-/prosjektleder. Han har vært på alle sider av bordet, og opprinnelig har han bakgrunn som tømrer med tilleggs-utdannelse fra teknisk fagskole. I 2009/2010 supplerte han ekspertisen og utdannet seg til takstmann ved Eiendomsakademiet og tilsluttet seg Norges Takseringsforbund.
- Jeg er rimelig komfortabel i de fleste scenarier jeg kommer borti, noe som skyldes at jeg har vært lenge i bransjen og vet jeg hvordan ting fungerer for alle parter, understreker Stein.

De siste par årene har han vært engasjert av hovedbedriften som bygger det nye biogassanlegget på Vormsund i Nes kommune for Energigjenvinningsetaten i Oslo. Først var han engasjert som koordinator mellom byggeriet og prosessinstallasjonene, og siden som HMS-koordinator/leder.
- Som HMS-leder for hoved-bedriften har jeg høstet en mengde nye og nyttige erfaringer også på denne siden av en byggesak. Det er med glede og stolthet jeg kan rapportere om 0 (-null) antall fraværsskader på dette anlegget hvor det i snart 2 år har vært et sted rundt 50 arbeidere i snitt til enhver tid!

Nå ønsker Stein å fokusere på taksering og Uavhengig Kontroll, men takker heller ikke nei til byggeledelse, HMS-arbeid, energimerking eller andre bygg-relaterte oppdrag.
- Det er bygg og bygging jeg kan, avslutter Stein, som tillegger at han fremdeles, etter så lang fartstid, har til gode å ryke uklar med en oppdragsgiver.

Les mer...

2013-05-30 10.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Asker Takst og byggeledelse
  • www.atakst.com
  • Telefon:
    90656653
  • Adresse:
    Kirkevn. 161 A
    1384 ASKER
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv