141024NO-farsund-fjordhotell

Opp og frem for Farsund Fjordhotell

Farsund Fjordhotell feiret 30-årsjubileum i fjor. Hotelldirektør Ricardo Sosa har jobbet i Sveits, Frankrike, USA og hjemlandet Portugal. Men for to år siden kom portugiseren til Norge. I idylliske Farsund tar han hånd om ønskene og behovene til både bedrifter og organisasjoner – samt alskens turister fra inn- og utland.

– Vi er her for å betjene gjestene, og tenker service hele tiden. Jeg har jobbet i mange land, og tenker at servicebransjen i Norge må jobbe enda hardere for å bli enda mer profesjonell og fleksibel. Ellers ønsker vi fremover å bare «gå opp og opp». Vi jobber for tiden med et konsept som vi kan utvikle for å gjøre hotellet enda bedre, uten at jeg vil røpe for mye av det nå, sier Ricardo hemmelighetsfullt.
  Men Farsund Fjordhotell er allerede unikt. For du kommer knapt lenger syd her i landet enn til dette stedet – beliggende på det som lokalt betegnes som Florida-odden, i utkanten av Farsund by. Rett utenfor venter havet og horisonten. Og innover i landet er det en flora av attraktive tilbud for alle tilreisende.
  – Det er nydelig her om sommeren, og tilbudet til gjestene her i Lister-regionen er stort. Alt fra golf til gokart, dresinturer og fjellvandring. Enten det er snakk om teambuilding, grupper eller familier, så skreddersyr vi løsninger etter gjestenes ønsker. Og jeg synes det er morsomt å finne på noe helt nytt, noe vilt, sier Ricardo muntert.

På hotellet er det totalt 63 rom. I tillegg kommer et velutstyrt fitnessrom, en bar og en innbydende restaurant med stor kapasitet. Men det er også stadig nye ting som skjer. Ricardo kan fortelle at Farsund Fjordhotell tidligere var kjent som et dansehotell.
  – Det er noe vi har gjenopptatt, og det fungert bra. Vi har hatt besøk av flere store og kjente danseband, og da er det alltid fullbooket. I 2014 får vi besøk av både Scandinavia, PK, Bjørns Orkester og Contiki, sier Ricardo.
  Han har en god fordeling mellom bedriftskunder og privatkunder på hotellet. Vanligvis er næringslivet ekstra sterkt representert gjennom vintersesongen, blant annet med kurs og konferanser, mens turistene kommer i hopetall på sommeren. Men Ricardo er opptatt av at alle kunder er like viktige.
  Alle skal få et førsteklasses opphold i Sørlandsbyen Farsund.

Les mer...

2014-04-30 15.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Farsund Fjordhotell AS
  • www.fjordhotellene.no
  • Telefon:
    38 38 98 00
  • Adresse:
    Javervik Terasse 14
    4550 Farsund
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv