143073

Optikeren med faglig fokus

I dag er det tre optikerbutikker i Bø i Telemark. Forretningen til Optiker Torstein Nyhus i Stasjonsvegen startet i Bø i 1979, og har fortsatt mange trofaste kunder.

Optiker og innehaver Torstein Nyhus er ikke i tvil om hva som er hemmeligheten.

– Nøyaktighet ved synstester og håndverket er veldig viktig.

– Faglig veiledning ved valg av brilleinnfatning i forhold til styrke, glasstype, form og farge. Er et brilleglass feilmontert og innfatningen passer dårlig, er brillen ubrukelig. Derfor har vi alltid lagt stor vekt på selve håndverket og personlig oppfølging av kunden.

– Kundene som kommer hit møter brillestylister i butikken, og optikere på undersøkelsesrommet og verkstedet.

Optikeren anbefaler folk å ta en synstest hvert 2. eller hvert 3. år. Det er viktig, også med tanke på å oppdage eventuelle øyesykdommer. Hos Optiker Torstein Nyhus henviser de videre til øyelege når det er nødvendig.

En god brille bør lages etter øynene til brukeren. Det er ikke alle som ser likt på høyre og venstre øye. Derfor er en individuell tilpasset brille det aller beste.
 
Ellers tilbyr butikken alt av briller, vernebriller og solbriller med og uten styrke, samt kontaktlinser. Utvalget av brilleinnfatninger er trolig ett av de største i fylket.

Av og til har butikken ekstra tilbud og arrangement som trekker en del nye kunder. Det er også et voksende marked for progressive kontaktlinser.

Les mer...

2014-11-27 11.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Optikern Torstein Nyfors
  • Telefon:
    35 95 11 76
  • Adresse:
    Stasjonsvegen 23
    3833 Bø i Telemark
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv