Overtar der andre gir opp

“Jeg var faktisk ikke gammel nok til å kjøre selv da jeg startet firmaet på begynnelsen av 80-tallet, så da hadde jeg en annen som kjørte mens jeg selv drev med vedlikehold og kontorarbeid. Etter hvert da jeg kunne kjøre, fikk vi to biler og siden har vi bygget stein for stein og økt sakte. Vi overtar der andre gir opp - det er mottoet vårt”, smiler Sjur Lode, daglig leder i Klepp Spesialtransport AS.


Firmaet har i dag 10 biler, hvorav fem er kranbiler i forskjellige størrelser i tillegg til semtirekkere som trekker alt fra vanlige semitrailere til spesialtrailere. De tar alle typer oppdrag som har med transport å gjøre, bortsett fra farlig gods.
- Det nye nå er at vi transporterer vindmøller, og det stiller strenge krav til både utstyr og sikring av lasten. Avhengig av bredden på lasten vi transporterer, må vi noen ganger ha hjelp fra politiet, mens andre ganger må vei og vedlikehold være med og ta ned skilt, forteller Lode.

Klepp Spesialtransport AS har 15 ansatte, hvorav 10 er sjåfører. De har mange faste kunder, men også mange nye som stadig kommer til. De kjører transport for bedrifter i tillegg til selskaper som Bring når de har behov for ekstra bistand.
- Om en kunde kommer til oss med store kolli, vurdererer vi først om oppdraget er mulig å gjennomføre før vi eventuelt gir et prisoverslag. I mange tilfeller må veien befares i forkant, og få klarert fra vegvesenet om for eksempel broer kan takle vekten av lasten. Sikkerheten er jo det viktigste, så det er mange vurderinger som hele tiden må gjøres.

Etterspørselen har økt, og målet til Klepp Spesialtransport AS er at de skal kunne betjene kundene slik at de får den hjelpen de trenger når de etterspør den.
- Jeg har god tro på fremtiden, for det er mange prosjekter i nærmiljøet som skal opp og gå. Om vi får være med på noen av disse, både hvor det skal bygges tunneler og settes opp anlegg, ser det bra ut! avslutter Sjur Lode.

Les mer...

2013-05-30 11.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv