132038digretransport

På veien for deg – i tre generasjoner

Man kan med rette kalle Digre Transport på Støren en real familiebedrift. I tre generasjoner har nemlig Digre-familien gjort sitt beste for at kundenes varer skal komme trygt og kjapt frem til sin destinasjon.


- Anene går tilbake til bestefaren min som kjøpte sin første lastebil i 1937. Senere startet faren min opp et eget transportfirma, og deretter drev jeg mitt eget firma. I 2000 ble så firmaene slått sammen, og siden har jeg fungert som daglig leder, forteller Øystein Digre. Han har med seg broren Hans som partner, mens søsteren Solveig er ansvarlig for regnskap og fakturering. De har i tillegg et eget lastebilverksted med to ansatte.

Kjernevirksomheten til Digre Transport er lokalt i Trøndelag og midt-Norge, men de har også daglige ruter til østlandet samt ukentlige ruter til sørlandet, nord-Norge og Jemtland.
- Det er en stor andel byggevaretransport, både med kranbiler og lukkede biler, og vi kjører i tillegg mye for en stor vaskerikjede hvor vi leverer til hoteller og sykehus. Stykkgodstransport gjør vi også mye av, samt matdistribusjon pluss noe sporadisk langtransport. Vi har 30 biler og minst 30 sjåfører til enhver tid, med tilkallingssjåfører og ferieavløsere, sier han.

Bedriften er medlem av Transportsentralen i Trondheim, OTTS, og får mange transportoppdrag via dem. Øystein ser for seg en moderat vekst for firmaet i tiden som kommer, men har klare planer for hva de bør satser på.
- Det er mye konkurranse, så vi prøver å dreie litt vekk fra langtransport og komplette lass og heller spisse oss mer mot det som er litt mer komplekst og krever spesialutstyr. Vi får indikasjoner på at leietransporten kommer til å øke ganske mye, for vi har jo befolkningsvekst og nordmenn forbruker stadig mer. Samtidig ser vi en sentralisering av mange vareproduksjonsbedrifter og at varer må kjøres lenger.

Digre Transport får skryt av sine kunder for å være tilgjengelige, og med en kort kommandolinje kan kundene ofte settes i direkte kontakt med sjåføren.
- Vi strekker oss langt, sier sjeldent nei og prøver å gjøre vårt beste for å hjelpe.

Les mer...

2013-05-29 12.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv