133079makestadentreprenor

Pålitelighet skaper godt rykte

Måkestad Entreprenør AS holder til på Arna utenfor Bergen, og er en bedrift som hovedsaklig yter tjenester innen betongsaging, kjerneboring og riving, men også graving, vann og avløp. Innehaver Dag Måkestad startet opp i fjor, men har vært i bransjen i nesten ni år.

– Etableringsåret har naturlig nok vært litt tøft, men vi har en del kunder som har kommet tilbake flere ganger, særlig store entreprenører som har
kommet hovedsaklig for betongsagingen. Det er viktig for oss å kunne vise til at det vi gjør er av høy kvalitet, og vi skal hele tiden ha kunder som er fornøyde med arbeidet vi utfører, sier han engasjert.

Entreprenørbedriften består av fem ansatte, og har påtatt seg både større og små prosjekter som strekker seg over alt fra tre dager til tre måneder.
– Det er en del konkurranse i nærområdet, så det gjelder å skape seg et godt rykte. Jeg tror gjennomføringsevnen er det kunder ser mest etter når de er på jakt og skal leie inn en entreprenør til et prosjekt. I tillegg er selvfølgelig også responstiden viktig, særlig når rørleggeren står der og sier ”her skulle det ha vært et hull”, smiler Måkestad.

I dag får han og staben en del henvendelser om oppdrag via Mitt anbud og andre løsninger, men målet for tiden som kommer er at henvendelsene skal komme direkte.
– På den måten vet vi jo at kundene kommer fordi de kjenner oss og ønsker å jobbe med oss. Et annet mål er å etter hvert få en stab på 10–20 ansatte som alle trives på jobb, i tillegg til at vi vil ha gode kunder og gå med overskudd.

Innehaveren har et klart svar på spørsmålet om hva som best oppsummerer Måkestad Entreprenør AS.
– Vi er pålitelige, får jobben gjort og vi gjennom-fører – uansett! Responstiden er rask, og jobben er av god kvalitet. Underveis er vi også opptatt av å holde en løpende dialog, særlig når vi jobber med privatkunder, for på den måten blir det mye lettere både for oss og kundene.

Les mer...

2013-10-18 11.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Måkestad Entreprenør
  • www.makestadent.no
  • Telefon:
    90122574
  • Adresse:
    Kvamsvegen 9
    5265 Ytre Arna
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv