Perfekt miks av hytte og campingvogn

Hvordan få hyttekomfort til campingvognpriser? Norman Kvinlaug er mannen bak Norvac og Lyngdal Campingpark. Han ønsket å tilby markedet noe som var litt annerledes enn det du får alle andre steder. Mange synes nemlig en hytte er for dyrt, mens en campingvogn er for enkel. Heldigvis finnes det en gylden middelvei, som du finner rett utenfor Lyngdal sentrum.

– Det vi mener med å gi folk hyttestandard til en campingvognpris, er at man for eksempel skal slippe å bære og tømme doen selv, og man skal kunne dusje inne i sin egen vogn. Man kan kalle det husvogn, villavogn eller flyttbar fritidsbolig, og vi leverer varianter med oppvaskmaskin, vaskemaskin, to bad, tre soverom og stor flatskjerm-TV, forteller Kvinlaug.
   Han er importør av britiske Willerby og mottar vogner med helt egne tilpasninger, slik at de blir skreddersydd for kunder her til lands. Willerby er Europas største aktør på husvogner, og gjennom Norvac har også nordmenn mulighet til å ta del i det rimelige og komfortable husvognlivet.
   – Vognene kommer i mange forskjellige pris-kategorier, men alle er fra Willerby. Vognene er spesialtilpassede, tilrettelagt for norske forhold, legger økonomiansvarlig Øystein Svendsen til.

De har opplevd mange kunder som nærmest har fått hakeslepp i møte med vognene fra Willerby, som på litt avstand ser ut som vaskeekte hytter. I Lyngdal Campingpark ligger de på rekke rad, men Norvac sine kunder kommer fra både fjern og nær. Mange er rogalendinger, andre kommer fra Oslo og omegn, og det er selvsagt mange ekte sørlendinger.
   – Prisen vi gir, inkluderer frakt, montering og det hele. Det viktige er at tomtene er slik at vi kan klare å montere. Derfor drar vi på befaring før vi skriver kontrakt, sier Kvinlaug.

I Lyngdal Campingpark er det ingen tvil om at beliggenheten er av første klasse, med kort vei til både sentrum og strand. Kundene betaler leie for ett år av gangen. Men Kvinlaug og Svendsen har forhandlere over store deler av landet, og tilbyr også egne vogner tilpasset handikappede i rullestol.
   – Siste nytt er at vi skal få inn en vognmodell på litt over 40 kvm, som kan brukes som studentbolig, og som i tillegg oppfyller kravene til Tech 10. Da vil vi også utvide forhandlernettet, for da har vi noe som tilfredsstiller alle behov.

Les mer...

2013-12-18 12.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Norvac
  • www.norvac.no
  • Telefon:
    92295707
  • Adresse:
    Agnefestveien
    4575 Lyngdal
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv