Personlighet i eget hjem

Tine Bassøe-Eriksen i Inne Interiør er opptatt av at alle skal kunne få sitt eget unike og personlige hjem. Derfor går hun inn i hvert nye prosjekt med et åpent sinn og et ønske om å bistå kundene med å lage hjem som de trives i. Det gjelder både folk som ønsker å legge inn større investeringer på hjemmefronten, og folk som har mindre midler til rådighet.

Tine har en lang og variert fartstid i faget. Hun har utdanningsbakgrunn med søm og fargelære, og fra en lengre periode i optikerbransjen har hun inngående erfaring med belysningslære. Det er ting hun tar med seg når hun bidrar til at kundene får nettopp det hjemmet de selv ønsker seg, og det innebærer at Inne Interiør er noe litt utenom det vanlige.
   – Jeg har egentlig drevet med interiør siden 1992, i tyve år, og jeg har vært med på mange byggprosjekter. Helt fra arkitekttegninger og frem til ferdig produkt. Men det kan være alt fra at noen ønsker seg noen puter til en sofa, til et rom, til totalprosjekter. Både gamle hus og nye hus, alle stilarter, sier Tine.

Hun tegner også mye selv, inkludert møbler, og har tett og god kontakt med faste samarbeidspartnere i håndverkerbransjen. Snekkere, elektrikere og rørleggere. I tillegg kommer arkitekter, som hun har jobbet mye med, slik at hun allerede har god kjennskap til arkitekttegninger.
   – Jeg har prosjekter fra Larkollen opp til Valdres. Men mesteparten ligger i Bærum, i tillegg til at jeg også har mye i Oslo og Asker. Min lidenskap er at alle skal få sitt hus, og at det ikke nødvendigvis skal være likt naboens hus. Det skal være godt for øye, og det skal være godt å bo der, understreker Tine.
Det innebærer blant annet at en nær kundedialog er alfa og omega, med alle som skal bo i huset eller leiligheten det dreier seg om. Tine legger stor vekt på det første møtet, og er opptatt av å hele veien være lydhør overfor kunden. Et godt samspill og samarbeid mellom henne og beboerne er avgjørende for et best mulig resultatet.
   – Du må kunne sette deg inn hva kunden tenker og trives med. Det er da det blir gøy, når vi får til noe sammen, sier Tine.

Les mer...

2013-12-19 21.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv