141026NO-bjørndal-vedlikehold141026NO-bjørndal-vedlikehold-2

Prisvinnende mesterbedrift

De har vunnet tre byggeskikkpriser, og har vært Gasellebedrift hele fire år på rad. Bjørndal Vedlikehold i Farsund er en mesterbedrift i en klasse for seg selv, som i dag har mange bein å stå på.

– Vi har fått byggeskikkpriser tre ganger, hvor kriteriene går ut på å restaurere tilbake slik at et bygg blir slik det pleide å se ut. Dette går på det utvendige, men vi hjelper også kundene våre med det innvendige når det gjelder gamle byggeteknikker og gamle typer profiler. I vårt eget snekkerverksted lager vi skreddersydd håndverk, her høvler vi kledning og belistning med råvarer fra lokale sagbruk, forteller daglig leder Erik Bjørndal.
  Han startet opp Bjørndal Vedlikehold sammen med sin bror i 1997. Da var ideen å satse inn mot gamle bygg og rehabilitering, men i dag har selskapet en bred kompetanse som dekker en rekke felter.

De tilbyr alt innen tømring, muring, betong og til dels stål. De kan fungere som en totalentreprenør, men samarbeider også med mange andre leverandører for hele tiden å sørge for en god fremdrift. De er med på prosjekter på næringsbygg, og er et forhandlerledd for Boligpartner. Bedriften jobber ikke kun i nærområdet, men har kapasitet til å påta seg oppdrag også i Rogaland.
  – I starten av 2014 skal vi også satse tungt på hytter i samarbeid med Boligpartner sentralt. Omsetningen er fordelt med cirka 40 % på næringskunder og 60 % på privatmarkedet. I dag er vi 32 ansatte, og arbeidsmiljøet er viktig for oss. Vi har hatt lærlinger helt siden starten, og mange av dem blir værende, sier Erik Bjørndal.
  Det vitner om gode arbeidsforhold og stimulerende arbeidsoppgaver. Arbeidsglede er viktig, og det smitter over på kvaliteten – og på kundene. Det er ikke uten grunn at Bjørndal Vedlikehold har opplevd en sterk vekst i oppdragsmengde og omsetning.
  Som en del av bedriften har Bjørndal Vedlikehold også et takst- og ingeniørfirma. Altså enda et bein å stå på. Dette er i tillegg tenkt som et tilbud til ansatte når de nærmer seg pensjonsalderen.

Les mer...

2014-04-30 15.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv