133077jonsaeter

Problemløsere

Det er mange i dag som ikke vet hva en blikkenslager faktisk gjør, men heldigvis er ikke dette tilfelle for staben på ni ansatte i Jon Sæter AS. ”Det er kompetansen til våre dyktige ansatte vi lever av”, sier daglig leder Stein Ove Asp.

Blikkenslagerbedriften ble etablert i Kristiansund i 1978, bygd opp av Magne Myrset og deretter sønnen hans Ronny før Asp overtok driften i fjor. Han ser positivt på fremtidsutsiktene.
– Jeg tror bransjen som sådan bare vil gå oppover i tiden som kommer. Vi er jo en del av byggebransjen, og et kjennetegn ved den, er at for det første skal alt som bygges nå bli tettere og tettere. Der kommer vi inn med utvendig arbeid som beslagsarbeid og taktekking, og i tillegg må disse byggene ventileres stadig mer noe som jo også er vår jobb. Derfor tror jeg det er et større generelt behov for blikkenslagere nå enn på lenge, forklarer Asp.

På kundelisten har Jon Sæter AS mange entreprenørbedrifter, og fordelingen anslås til å være 70 % proffkunder og 30% privatkunder. Bedriften har en sprek maskinpark som gjør at de kan bearbeide tynne plater til forskjellige beslag, og vanligvis står de for alt av metall som finnes i ett bygg unntatt selve den bærende stålkonstruksjonen.
– I tillegg har vi et samarbeid med Flexit, som er et boligventilasjonsanlegg. Vi leverer kanskje 60 slike anlegg til boliger i året, hvor de forhandler og leverer alle delene mens vi står for installasjonen og eventuell opplæring og serviceavtaler.

Stein Ove Asp legger til at de også forhandler glassrekkverk, og betjener et stort marked med skifting av takrenner, snøfangere og takstiger.
– Det vi driver med, dreier seg mye om problemløsning, og jeg tror kundene kommer tilbake fordi vi vet hva vi gjør og har en pålitelig stab.

Les mer...

2013-10-18 11.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Jon Sæter
  • www.jonsater.no
  • Telefon:
    71581344
  • Adresse:
    Maskinveien 2
    6517 Kristiansund
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv