142030NO - Bygg og eiendomspartner

Problemløseren fra Hurum

Jan Hansen Østli har mer enn 45 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Med firmaet Bygg og Eiendomspartner AS både selger han renseanlegg og driver med ombygging og restaurering av butikker, hus og hytter. Bak alt ligger det et ønske om å finne gode løsninger for kundene. "Jeg liker å være kreativ og å løse problemer", sier han.

Firmaet ble etablert i 2011, men Østli har vært i bransjen siden 1967. Da startet han opp på Hurum for en lokal entreprenør. Siden gikk det slag i slag til han begynte med salg av hus og hytter i 1973.

  – Det vi gjør nå går litt mer på den håndverksmessige biten, for det er ikke bare rent salg av hus og hytter. Jeg har fire ansatte i dag, hvor jeg selv konsentrerer meg om renseanleggene samt prosjektledelse og oppfølging overfor kundene. Resten av staben står for den håndverksmessige biten. Det er fire dyktige mann som er kreative og flinke til å finne gode løsninger, forteller han.
  Blant annet har Bygg og Eiendomspartner AS de siste årene hatt en stor andel jobb for Rema 1000-kjeden, og er ansvarlig for et vedlikeholdsprogram som til nå har vart i syv år. Der dekker de kjedens butikker i distriktet fra Kragerø og inn til Oslo. Det er med andre ord snakk om et betydelig antall.
   – Vanligvis fungerer vi ikke direkte som underentreprenører, men vi har kommet inn og gjort den siste finishen på en del ombyggingsprosjekter. Ellers bygger vi om og restaurerer hytter og hus for privatkunder.

Når det gjelder delen med renseanlegg, selger Østli anlegg fra produsenten Klaro. I Norge i dag foreligger det et EU-krav om at hus og hytter som har innlagt vann, men uten et godkjent eller med et for gammelt utslippsystem fra klosettet, må installere et rensesystem.
  – Dette er et nytt satsingsområde for oss, å tilby renseanlegg til hus og hytter. Vi har til nå solgt veldig mange fellesanlegg, hvor flere har gått sammen om ett anlegg. Det unike med produktene til Klaro, er at kvaliteten og driftssikkerheten ligger i toppsjiktet. En annen fordel er at de ikke har ledninger nede i tankene. Det blir kjørt med luft, helt uten elektronikk, og det gjør det både enkelt og miljøvennlig. Dette er jo veldig aktuelt for særlig hytter, avslutter han.

Les mer...

2014-09-16 09.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Bygg og eiendomspartner AS
  • www.b-ep.no
  • Telefon:
    99 31 61 56
  • Adresse:
    Åsheimveien 2
    3490 Klokkarstua
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv