133040solvpilenprosjektogproduksjon

Prosesser på plakaten

I alle organisasjoner er det stadige endringsprosesser og kreative prosesser. Men resultatet avhenger selvsagt av hvor god og fruktbar selve prosessen har vært. Derfor er Sølvpilen prosess og produksjon inne og bistår på dette feltet. Ikke fordi Sølvpilen selv har svaret på hvilken vei fremover som er den optimale. Men fordi det er viktig å legge til rette for at organisasjonen selv som en helhet kommer frem til den beste løsningen.

– Vi har tiårsjubileum nå i oktober, så vi har holdt på en stund, og vi har kunder som har fulgt oss i ti år, forteller Morten Peter Usterud.
Han legger vekt på å fokusere på menneskene i et prosjekt og en prosess. Hva gjør at et team fungerer? Hvordan jobber folk sammen? Hvordan vi vi jobbe enda bedre sammen? Det er spørsmål som bare organisasjonen selv har svaret på. Det nytter ikke å leie inn utenforstående som ”kan det”, mener Morten, men det kan være nyttig å hente inn bistand på å lage best mulige rammer for å finne de riktige løsningene.

– Vi bistår og hjelper til med planlegging og gjennomføring av endringsprosesser og kreative prosesser, for bedrifter innenfor alle bransjer. Alt fra hvordan skal vi bli bedre til å jobbe sammen, til å få de ansatte til å sette opp helt konkrete tiltak. Vår erfaring er også implementeringen vil fungere mye bedre når man involverer de ansatte direkte og gir dem medbestemmelse.
Alle organisasjoner er selvsagt ulike, og alle forandringer og all nypløyd mark fordrer en unik plan. Derfor er Sølvpilen opptatt av at alle prosesser er skreddersøm. Som profesjonelle på feltet, er det oppgaven til Morten og hans kolleger å alltid sette seg inn i konteksten, få en bred forståelse av hvor organisasjonen vil.

– Vi jobber også med organisasjoner som har et produkt de skal lage. Ofte en kampanje, ofte en kommunikasjon. Da har vi gjerne prosessbiten. Kunden har ofte byråer involvert – mediebyrå, reklamebyrå, kommunikasjonsbyrå, eventbyrå. Da er det viktig å sikre at man får et enhetlig uttrykk ut i alle kanalene. Organisasjonen vet selv ha som skal sies, men vi kan sørge for at det kommer riktig ut.

Les mer...

2013-10-17 14.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Sølvpilen prosjekt pg produksjon
  • www.solvpilen.no
  • Telefon:
    99711713
  • Adresse:
    Pløens gate 1
    0028 Oslo
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv