Rådgivende til bygg og anlegg

BruCon AS ble etablert i 1998. I starten drev Drammensbedriften, som også har kontorer på Kongsberg, hovedsakelig med drift og vedlikehold av vei for offentlige oppdragsgivere. I dag handler driften aller mest om prosjekt- og byggeledelse, kvalitet, HMS samt revisjon, forteller Nina Hermansen og Arnt Holberg.

Det var Arnt Holberg, Kjell Bruer og Arne Kruhaug som startet BruCon, etter å ha vært ansatt i det som den gang het Scandia Consult. BruCon AS har i dag ti medarbeidere, og har også samarbeidsavtaler med flere underkonsulenter.
  — Hoved geskjeften vår i dag er prosjekt- og byggeledelse. Har bl.a flere ansatte som er 100 % utleid på langtidsprosjekter, der det offentlige ofte er oppdragsgiver. Vi har også ansatte som er engasjerte på mindre prosjekter. Vi har en rammeavtale med Statens Vegvesen som fornyes hvert fjerde år, og der er vi med på alt fra store til små prosjekter. I tillegg har vi startet mer og mer med kvalitet og HMS da vi ser at det er et behov, forteller Hermansen.

Både Nina, Arne og Arnt er sertifiserte kvalitetsrevisorer. Det innebærer at de reiser landet rundt og gjennomfører revisjoner, hovedsakelig hos entreprenører som har drifts- og vedlikeholdskontrakter med Vegvesenet. Innen HMS og kvalitetsarbeid påtar Brucon AS seg stadig flere oppdrag, og har nå to ansatte som jobber med dette på fulltid.
  — Vi har avtaler med flere utbyggere, og har for øyeblikket oppfølging på flere store byggeprosjekter. Der har vi KU-rollen, som står for koordinator i utførelse. Det er en rolle som stadig flere private entreprenører og utbyggere setter bort til andre, fordi de selv føler at de ikke har tilstrekkelig kompetanse.
  Hermansen legger til at det er mange små og mellomstore bedrifter, både private og statlige på byggherresiden og entreprenørsiden, som kanskje ikke har råd eller mulighet til å ha en heltidsansatt som driver med HMS. Da kan Brucon AS bistå som en uavhengig part som tar ansvaret for den biten.
  — Vi er opptatt av å hele tiden ha en god dialog med oppdragsgiveren. Vi kommer ikke for å «ta noen», men for at vi i samarbeid skal kunne legge best mulig til rette for arbeiderne. Vår oppgave er å gi best mulige råd slik at sikkerheten på byggeplassen blir ivaretatt. Dette for å forebygge og unngå eventuelle skader eller uhell.

Les mer...

2014-09-16 11.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Brucon AS
  • www.brucon.no
  • Telefon:
    971 99 377
  • Adresse:
    Bjørnstjerne Bjørnsons Gate 21
    3044 Drammen
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv