141040NO-drammen-teknikk-og-eiendom

Rask respons og stor fleksibilitet

Små aktører har ofte en responstid og fleksibilitet som de store ikke kan matche. Det har vært et av fortrinnene til Trond Abelsen, innehaver av Drammen Teknikk & Eiendom. Trond har lang fartstid innen forskjellig teknisk vedlikehold og de siste 16 årene innen tekniske hjelpemidler for funksjonshemmede og elektromedisinsk utstyr innen sykehus. Drammen Teknikk & Eiendom betjener i dag både byggebransjen og helsesektoren med sin ekspertise.

– Drammen Teknikk og Eiendom startet jeg opp på halvtid i 2012, men jeg fikk fort såpass mye å gjøre at jeg måtte jobbe på fulltid. Driften deler jeg i to. Vedlikeholdstjenester til Helsesektoren gjelder det meste av kontroller, service og reparasjon innen institusjons- og sykehusutstyr. På bygg går det mest på konsulentbistand samt noe vedlikehold, i tillegg til at jeg administrerer større oppgaver som settes bort til samarbeidspartnere, og er ansvarlig for prosjekteringen. Arbeidet med helsesektorbiten kom etter samhandlingsreformen, sier han.

Reformen innebærer at pasienter skal ut av sykehusene og overføres til kommunene. Det medfører et større behov for elektromedisinsk utstyr på legekontorer, legesentre og i kommunehelsetjenesten, noe som igjen fører til et større behov for service, reparasjon og vedlikehold av utstyr.
  – Som en liten aktør er det lett å gi rask respons. Jeg er fleksibel, og påtar meg oppdrag også utenfor Drammens-området. All vedlikehold og service blir selvfølgelig utført etter gjeldende krav og lovverk, og Drammen Teknikk & Eiendom innehar Samtykke til reparasjon av elektromedisinsk utstyr.

Les mer...

2014-04-30 14.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Drammen Teknikk og eiendom
  • www.d-t-e.no
  • Telefon:
    913 89 973
  • Adresse:
    Olleveien 21
    3024 Drammen
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv