Realiserer hus- og hyttedrømmer

Drømmer du om din egen hytte på fjellet eller ved sjøen, som er akku-rat slik du har tenkt deg? Eller et spesialdesignet hus som ikke ligner noe annet? Eikås Hytter & Hus gjør hus- og hyttedrømmer til virkelighet.

Ikke uten grunn har firmaet egen produksjonshall. Hvor det produseres designelementer i tre til ut-
smykning, på lokalt treverk fra Eikås Sagbruk og Birkeland Bruk. For man kan trygt si at Eikås Hytter og Hus er lokalt forankret og opptatt av gode tradi-sjoner. Bedriften har vært et selvstendig firma siden 1998, forteller daglig leder Ole Dag Meland.
    – Vi var først under Eikås sagbruk før vi ble et eget selskap for femten år siden. I starten drev vi kun med hytter, men i dag leverer vi både hytter og hus, selv om vi nok er mest kjent for å levere hytter til fjells. De siste tre årene har vi satset mer på hyttemodeller for sjø, i tillegg til hus.

Eikås Hytter & Hus leverer i teorien over hele landet, men i praksis mest fra Trondheim og sørover. I fokus står bygging av helnorske hytter og hus i flott design, basert på tradisjonsrik bygging. Selskapet har også en del nye modeller, der de legger vekt på å kombinere gammel tradisjon med nyere arkitektur.
    – Alt blir tilpasset til kundene ut fra hovedmodeller som vi utvikler og tegner her på huset. Kompetanse er viktig i staben vår, og vi har blant annet fire bygg-ingeniører. Det innebærer at kundene får utnevnt én prosjektansvarlig byggingeniør som er deres faste kontaktperson hele veien, og det gir mye trygghet, sier Meland.

I dag har Eikås Hytter & Hus ti ansatte, og har selvsagt sentral godkjenning. De legger mye jobb i å presentere nye modeller fra sitt store utvalg på sine hjemmesider, og er i tillegg aktive på Facebook. For nysgjerrige har de også én av sine populære hyttemodeller utstilt til allmenn skue på Hellerud.
    – At kundene våre blir fornøyde, er det aller vik-tigste. Vi er fleksible på å tilrettelegge for kundene etter hva de ønsker, vi har mye kompetanse underveis og ikke minst har vi et norsk kvalitetsprodukt. I årene fremover håper jeg vi fortsatt har lokaler her, og at vi stadig utvikler nye modeller som folk liker.
Les mer...

2013-12-13 12.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Eikås Hytter & Hus
  • www.eikas.no
  • Telefon:
    38349500
  • Adresse:
    4546 Eiken
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv