Rene gulv og riktig kantinemat

De var den første renholdsbedriften i Buskerud som ble Miljøfyrtårn, og de har vært Gasellebedrift hele syv år på rad, nå også med kantinedrift. Accept Servicepartner AS setter miljø og sunnhet i fokus. Det gjenspeiles i både renholds- og kantinetjeneste deres – og det settes pris på i markedet.

Jon Holgeid begynte med import av ortopediske artikler til leger og fysioterapeuter i 1993. To år senere fikk firmaet hans sitt første renholdsoppdrag fra kjøpesentermarkedet.

    – Da så vi potensialet i å heve standarden på renhold på store butikkarealer, og valgte å satse 100 % på renhold. Etter en veldig god vekst, utvidet vi tjenestene i 2011 med bedriftskantiner som har fokus på sunn og riktig sammensatt mat. Det er viktig for å kunne yte maksimalt hele arbeidsdagen, sier Jon.
    Inklusive franchisetakere har bedriften totalt 300 medarbeidere. Bedriftskundene kommer fra store deler av landet, for Jon og hans kolleger har avdelinger i både Trondheim, Bergen, Kristiansand og Stavanger, i tillegg til det sentrale Østlandet.
    – Bransjen har hatt et litt frynsete rykte, særlig på renhold, men mange av våre kunder gir tilbakemeldinger på at de føler at de blir tatt på alvor. At vi setter en helt ny standard i deres lokaler med våre konsepter innen renhold og kantine. På renholdsdelen velger vi kjemikalier som ivaretar innemiljø og helse hos både våre og kundenes ansatte. På kantinedrift er målet å skille seg ut med å ha et sterkt fokus på sunn og bra sammensatt mat.

Accept Servicepartner AS har egne, dyktige kokker som lager maten, og har sydd sammen en rekke signaturretter med inspirasjon fra ledende ernæringsfysiologer i Norge og USA. Etter en grundig gjennomgang med kundene om hva de ønsker å satse på, får de ansatte kokkene på stedet opplæring slik at de kan lage maten selv i sitt eget kjøkken.
    – Det har vært en inspirerende reise, og jeg vil gi en stor honnør til våre ansatte som har gjort en kjempejobb. Hemmeligheten bak veksten vår er nok først og fremst at vi gleder oss til å gå på jobb!

Les mer...

2013-12-12 16.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Accept Servicepartner
  • www.accept.as
  • Telefon:
    32220375
  • Adresse:
    Terminalen 16
    3400 Lier
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv