– Da så vi potensialet i å heve standarden på renhold på store butikkarealer, og valgte å satse 100 % på renhold. Etter en veldig god vekst, utvidet vi tjenestene i 2011 med bedriftskantiner som har fokus på sunn og riktig sammensatt mat. Det er viktig for å kunne yte maksimalt hele arbeidsdagen, sier Jon.
Inklusive franchisetakere har bedriften totalt 300 medarbeidere. Bedriftskundene kommer fra store deler av landet, for Jon og hans kolleger har avdelinger i både Trondheim, Bergen, Kristiansand og Stavanger, i tillegg til det sentrale Østlandet.
– Bransjen har hatt et litt frynsete rykte, særlig på renhold, men mange av våre kunder gir tilbakemeldinger på at de føler at de blir tatt på alvor. At vi setter en helt ny standard i deres lokaler med våre konsepter innen renhold og kantine. På renholdsdelen velger vi kjemikalier som ivaretar innemiljø og helse hos både våre og kundenes ansatte. På kantinedrift er målet å skille seg ut med å ha et sterkt fokus på sunn og bra sammensatt mat.
Accept Servicepartner AS har egne, dyktige kokker som lager maten, og har sydd sammen en rekke signaturretter med inspirasjon fra ledende ernæringsfysiologer i Norge og USA. Etter en grundig gjennomgang med kundene om hva de ønsker å satse på, får de ansatte kokkene på stedet opplæring slik at de kan lage maten selv i sitt eget kjøkken.
– Det har vært en inspirerende reise, og jeg vil gi en stor honnør til våre ansatte som har gjort en kjempejobb. Hemmeligheten bak veksten vår er nok først og fremst at vi gleder oss til å gå på jobb!