Rent vann til hele landet

Det blir stadig mer fokus på rent vann, og dette gir mange positive ringvirkninger for vannbransjen. Norvann AS ble etablert i 2002, og har filterløsninger for rensing av vann som spesialfelt.


John Volden og Kai Svendsen står bak Norvann AS, og har begge lang erfaring fra bransjen. I dag har Lierbedriften fem ansatte, og tilbyr et stort utvalg av produkter og vannfiltere.
- Vårt spesialfelt er filterløsninger for rensing av vann fra private vannkilder som brønner og borehull. Vi leverer utstyr til alt fra enkelthusholdninger, hytter og fellesanlegg hvor flere abonnenter er påkoblet til mindre vannverk, forteller Volden.

De har et stort produktspekter med blant annet drikkevannskjølere som kobles til rørnettet, samt produkter rettet mot det vi kaller food/servicebransjen som driver med salg av kaffemaskiner, isbitmaskiner og dampovner. På industri går det mer i behandling av prosessvann og vann i varme- og kjøleanlegg.

- Kundekretsen er både private og bedrifter. Vannbehandlingsutstyr og filterløsninger leverer vi gjennom lokale rørleggere og grossister over hele landet. Mange ønsker å rense vannet selv om de er påkoblet det kommunale nettet.Vi har et stort utvalg filter som spenner seg fra montering på kjøkkenkranen hjemme, opp til store renseanlegg for mange husstander. Vi er et firma i vekst, og skal nå flytte inn i større lokaler. Behovet for rent vann vil jo alltid være der, så jeg ser lyst på fremtiden, smiler Volden.

Les mer...

2013-05-30 12.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Norvann
  • www.norvann.no
  • Telefon:
    32243890
  • Adresse:
    Vebjørnsvei 3
    3400 Lier
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv