Retning, Ansvar og Verdi!

“Det er ingen superbruker som kan alt, men ved å sette sammen mennesker, ressurser, produkter og data, kan du kollektivt forbedre deg litt hver dag. Det er jo de små tingene som skaper den store merverdien”, sier Lars-Roar Masdal med stor entusiasme. Han er daglig leder i RAV Norge AS i Oslo, et konsulentselskap som selger programvare og tjenester i hele landet tilknyttet verdiene som ligger forkortet i navnet RAV, nemlig retning, ansvar og verdi.



- Når vi som konsulenter er ute, ønsker vi å rådgi våre kunder om hvilken retning de skal ta. Hvis de er med på denne retningen, så er vi med på å ta ansvaret for løsningen. Og hvis man tar riktig retning og vi tar ansvar, så er garantien at vi kan skape en varig verdi - både for kunden, eieren og for løsningen vi måtte levere. Dette er vårt kundeløfte, smiler han.

Bedriften fyller 10 år i år, og eies av de ansatte. RAV har rundt 80 kunder primært i Oslo-området, men også noen i utlandet. Masdal forteller om det de kaller virksomhetsstyring.
- Hva vi legger i dette kan kokes ned til hvordan man kan bruke informasjon til å få bedre innsikt og ta bedre beslutninger i alle lag av organisasjonen. Det er ikke bare for ledere, men alle ansatte kan være med og skape muligheter. Vi sier at vi hjelper mennesker til å se og forstå data, og det vi leverer, skal vi være de beste på. Med sertifiseringer og dokumentasjon på vår kompetanse, kan vi kalle oss spesialiserte.

Gjennom forhandlere kan RAV tilby ulike typer markedsledende programvare fra for eksempel IBM, SAP, Microsoft, Tableau og QlikView.
- Det å kunne forstå forretningen sin ved å gjøre enkle analyser, kan man spare mye penger på. Vi oppfattes kanskje som veldig økonomiorienterte, men de samme prinsippene kan overføres til f.eks. HR. Kundene våre må da ta stilling til blant annet hvilken kompetanse de har, og om de har den kompetansen kundene deres etterspør. Alle disse målingene kan vi være med på å visualisere og sette i system, avslutter Masdal.

Les mer...

2013-05-29 15.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Rav Norge
  • www.rav.no
  • Telefon:
    22562600
  • Adresse:
    Karenlyst Allé 9C
    0278 Oslo
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv