133088ebelektro

Rett elektropartner

”Slagordet vårt ”The right connection” har en dobbeltbunn, og går både på at vi driver med brytere og på at vi skal være den rette partneren. Det vil si at vi må ha bunnsolide, gode produkter”, forteller Christian Aakermann, daglig leder i EB Elektro AS i Hokksund.

Bedriften ble etablert i 2001 som følge av at Jacobsen Elektro sluttet med egen produksjon, og to av de ansatte brøt ut og dannet EB Elektro AS. Siden har de vokst innenfor høyspentbransjen.
– Det går hovedsaklig på sentralnett som har de høyeste spenningene, men også regional- og distri-busjonsnettmarkedet som har litt lavere spenninger, sier han.

I 2007 så de at mange av produktene deres også kunne tilpasses jernbansegmentet, og i de senere årene er det dette segmentet som har vokst mest. De siste tre årene har EB Elektro AS også tilbudt salg, installasjon og service på transformatorer, og er norsk representant for verdens største transformator-produsent Hyundai.
– Fra 2001 og frem til i dag har vi i økende grad kjøpt produkter og tjenester utenfor Norge, hovedsaklig fra Asia og særlig Kina. Vi produserer dog fortsatt mange av produktene her i Hokksund, og kan levere over hele verden siden de fungerer like bra i 50 minusgrader som i 50 plussgrader, forteller Aakermann.

De opererer hovedsaklig på markedet i Norge, men også i andre skandinaviske land. EB Elektro AS er i dag eid av Nettpartner, som igjen er eid av to energiselskaper, og har 25 ansatte. På listen over kunder står regionale energiselskaper, mindre e-verk og en del industribedrifter og høyspent elektro-entreprenører. Noe salg går også via grossister, men kundene foretrekker ofte å kjøpe direkte.

– Vi prøver å være så fleksible som mulig, og kan være kjappe på labben siden vi har en egen konstruksjon- og produksjonsavdeling som gjør at vi kan lage både prototyper og ferdige produkter raskt. Styrken vår er gode, holdbare produkter i tillegg til dyktige prosjektledere og serviceingeniører.

Les mer...

2013-10-18 11.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • EB Elektro
  • www.eb-elektro.no
  • Telefon:
    31013700
  • Adresse:
    Industriveien 14
    3300 Hokksund
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv