133038jobzone

Rett kandidat til rett plass

Jobzone er landets største norskeide bemanningsbyrå, til tross for at byrået først så dagens lys så sent som i 2002. I hovedstaden leverer Jobzone til alle fagområder og har egne spesialavdelinger for B&A, helse og IT. For Mailen Brastad og hennes kolleger i Jobzone Oslo innebærer det til enhver tid å finne rett kandidat til rett plass.

– Jobzone ble grunnlagt i 2002 av Tom Rune Graarud og Øyvind Henriksen.
De bygget opp Jobzone som et franchise-konsept, der alle er eiere eller partnere med lokal tilhørighet, forteller Mailen.
Det innebærer at ethvert Jobzone-kontor er tett på det lokale næringslivet på sitt hjemsted, og at eierne og partnerne til enhver tid er topp motivert til å levere best mulig resultater. Det har vist seg som en modell som fungerer. I 2012 formidlet Jobzone sett under ett arbeidskraft til nærmere 2 000 kunder, og er altså Norges største bemanningsbyrå som er på norske hender.

Dette gir hektiske dager. Heldigvis opererer Jobzone med et selvutviklet driftssystem, som til enhver tid gir god og oppdatert informasjon om potensielle kandidater. Vi er opptatt av å kjøre gode prosesser for kundene våre, og bruker i stor grad strukturerte intervju for å samle god informasjon. Dette gir høyere treffsikkerhet.
Samtidig er Mailen opptatt av enhver kandidat er mer enn bare en CV.

– Vi ser hele mennesket, og har tett oppfølging og dialog med både vikarene og kundene våre. Vi skal være bransjens beste arbeidsgiver, og det ligger det mye i. Det er når du kommer ut i jobb for oss, at merker forskjellen. Og vi er alltid på jakt etter nye
kandidater, går ut og annonserer når vi får inn i stillinger, for å se om det er enda mer spisskompetanse der ute.
Men selvsagt skal man også tas vare på utenfor arbeidstid. Jobzone Oslo arrangerer både sommerfest og julebord for sine vikarer. De dukker også opp med bursdagsgaver ut på arbeidsstedet når en vikar har bursdag. Dette gjør at vi knytter vikarene tetter til oss, og at vi har mange vikarer som har vert hos oss over lang tid.
– Han man fornøyde vikarer og ivaretar de, så har man også fornøyde kunder. Det er logikken hos oss.

Les mer...

2013-10-17 14.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

Kontaktinformasjon

  • Jobzone
  • www.jobzone.no
  • Telefon:
    21526400
  • Adresse:
    Sandakerveien 104 B
    0404 Oslo
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv