Riktig flis til riktig pris

Det har blitt nye tider på det norske flismarkedet etter at Right Price Tiles kom på banen. Oppskriften har vært enkel. Kvalitetsfliser i store volum – til de beste prisene. Og det for både privatkunder og proffkunder. I Right Price Tiles Bergen selger Christoffer Holm nå fliser og flistilbehør på syvende året.

– Right Price Tiles er en flisebutikk som ligger under kjeden Right Price Tiles. Butikken ble startet 14. september 2006, og det er jeg og min far som driver den i dag, forteller Christoffer.

Han legger vekt på Right Price Tiles også skal være et sted hvor kundene får kyndig hjelp. For når man er best på pris og selger i store volum, er det ikke gitt at man er best på service. Men hos Right Price Tiles i Bergen får du gode priser, og du får profesjonell bistand. Right Price Tiles klinger litt lavpris – og det stemmer. Men hos Christoffer og hans kolleger får du også høy kompetanse og inngående produktkunnskap.
– Vi lever mye på at vi er opptatt av å ha kunnskap om det vi selger. Vi setter oss heller inn i produktene enn å ta en sjans. Jeg vil tørre å påstå at vi er best på service av alle flisebutikkene i Bergen. Kunnskapsnivået vårt er høyt, understreker Christoffer.

Hans butikk er i areal en av de minste butikkene innenfor Right Price Tiles i Norge, og Christoffer legger ikke skjul på at han gjerne skulle hatt mer plass til rådighet. Men til tross for disse begrensningene har Bergensbutikken en omsetning som ligger omtrent rundt gjennomsnittet for en Right Prices Tiles-butikk i Norge. Hele sortimentet er utstilt.
– Vi har mange kjente leverandører. Vi har Mapei i ryggen, med norskproduserte produkter. Vi har SurfaPore, som leverer nanoprodukter, og vi har Spesialverktøy, som er en norsk grossist som leverer store deler av verktøyet vi selger.

Det er sterke merkenavn, uten at det har hindret Right Price Tiles fra å holde prisene nede. Det har bidratt til at også håndverkere er hyppige kunder hos Christoffer, i tillegg til privatkundene. I dag er det heller ikke en forutsetning å være ekstra nevenyttig for å kunne legge fliser på egenhånd. Det holder med litt arbeid og litt tålmodighet.

Har man ikke selv tid til eller evne til å legge nye fliser, har Christoffer heldigvis gode samarbeid med dyktige håndverkere som kan ta hånd om det. Right Price Tiles er med andre ord et fornuftig sted å starte, uansett om du skal legge selv eller få andre til å legge.

For Christoffers del var det mye tilfeldigheter som brakte ham inn i bransjen, og en far som ennå er sterkt involvert i driften.
– Jeg er utdannet innen salg og service, og tok store deler av læretiden min her. Så har det egentlig bare ballet på seg. Fra 2009 ble jeg medeier i bedriften. Nå er jeg daglig leder og har det fulle ansvaret for den daglige driften. Min far jobber her han også, men han er litt mer ute på gulvet, ikke så mye på kontoret, sier Christoffer.

Også Christoffer er imidlertid ute og jobber stadig vekk. Det er viktig med kontakt med kunder. Det er bare da du får tilbakemeldinger på hva kundene tenker og mener om ting. Sitter du på et kontor er det begrenset hva du klarer å lodde stemningen på. Men i Bergen blir de stadig flere ansatte som kjenner sine kunder og deres behov.
– For øyeblikket er vi fem fulltidsansatte. Så skal vi øke staben med en fulltidsansatte til. Det er travle dager. Det går unna.

Flistrendene nå peker i retning av større og større fliser. I dag er det på ingen måte bare 15x15 som gjelder.
– Jo lengre, jo bedre. Vi har flis som er 15x120, 30x90. På gulvet vil mange ha 60x60, og kanskje en mosaikk i sluken. Det blir større og større. På farger velger flere og flere beige og brunt. Litt varmere farger. Men så har du også hvit/sort-klassikerne som det alltid går mye av. Hvitt har vi solgt mye av fra dag 1, men folk er kommet litt der at hvit kan bli litt for standard. Derfor går mange over til litt lunere farger, sier Christoffer.

Nå på vinterstid er det aller mest bad det går i. Men Right Price Tiles Bergen har et bredt utvalg, som også favner utendørs bruk. Til utemiljøer, inngangspartier, fasader. Prisene er imidlertid gjennomgående lave.
– Konseptet vårt er bygget opp slik at vi skal tjene litt mindre på hver ting vi selger, men heller selge mer. Det er høyt volum, og det kommer kundene til gode, forsikrer Christoffer.

Les mer...

2014-04-30 10.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv